19 / 04 / 2024

Fixus Yapı Unigarden'da ön satış fırsatları devam ediyor!

Fixus Yapı Unigarden'da ön satış fırsatları devam ediyor!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Fixus Yapı Unigarden projesinde yer alan daireler için uygulanan ön satış fırsatları devam ediyor. Sakarya'nın en büyük konut projesi olan Unigarden, kira garantisi sağlamayı hedefliyor.



Fixus Yapı'nın hayata geçirdiği  Unigarden  projesi, 'Hayallerini Hayata Geçirin' sloganıyla inşa ediliyor. Sakarya Üniversitesi'ne komşu alanda yükselen proje; 850 daireden meydana geliyor. 


Sakarya'da inşa edilen Fixus Yapı Unigarden projesinde otopark alanları, çarşı, eğlence alanları, oyun alanları, AVM yer alacak. Sakarya'nın en büyük konut projesi olarak lanse edilen Fixus Yapı Unigarden projesi 46 dönüm alanda yükseliyor. 


Fixus Yapı Unigarden da ön satış fırsatları devam ediyor!


100 milyon liralık yatırım bedeli ile yükselen Fixus Yapı Unigarden projesinin kendini amorti etme süresinin de büyük kentlere göre daha kısa olması hedefleniyor. Ayrıca yatırımcılarına kira garantisi de sağlanacak. 


7/24 güvenlik hizmetlerinin sunulacağı Fixus Yapı Unigarden projesinde bloklar arasında geniş yollar, oyun alanları, özel peyzaj, spor alanları yer alacak. Fixus Yapı Unigarden projesi; Adapazarı'na 10, Otogar'a 15 ve İzmit'e 20 dakika mesafede yer alıyor. 


Fixus Yapı Unigarden iletişim

Telefon numarası: 444 61 54

Web sitesi:  www.fixusyapi.com


projeye sor



Geri Dön