25 / 04 / 2024

Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor!

Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Panorama

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede faizsiz 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor... 



CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama, toplam 77 adet villadan meydana geliyor. Proje, "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile alıcılarını bekliyor.

1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Colorist Panorama'da fiyatlar ise 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Colorist Panorama da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor!

Colorist Panorama projesinde sosyal tesis, açık havuz, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, şelale, tarihi şato gibi sosyal alanlar yer alıyor. Proje aynı zamanda panoramik deniz manzarasına hakim.

Yüzde 10 indirim avantajı sunulan  Colorist Panorama  projesinde faizsiz 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor. 

Colorist Panorama da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor!

Colorist Panorama'da konum olarak Marina, kale ve Şile plajına çok yakın mesafede, Şile merkeze 2 kilometre uzaklıkta, Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin hemen yanında yer alıyor. 

Colorist Panorama iletişim:
Tel: 0 850 532 00 60
Web: www.coloristpanorama.com

 


projeye sor



Geri Dön