19 / 03 / 2024

Colorist Panorama'da lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

Colorist Panorama'da lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Panorama

"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa sunulan Colorist Panorama'da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...



CFR Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen  Colorist Panorama  projesi, 77 villadan meydana geliyor. Projede, 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daire alternatifleri yer alıyor.

"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa sunulan Colorist Panorama'da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor.

Colorist Panorama da lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

Panoramik deniz manzarasına hakim Colorist Panorama'da ön talep toplanıyor. Projede ev fiyatları 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Faizsiz 60 ay vadelendirme yapılabilen Colorist Panorama'da yüzde 10 indirim fırsatı da sunuluyor. 

Projede sosyal tesis, açık havuz, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, şelale, tarihi şato gibi çeşitli alanlar yer alıyor.

Colorist Panorama da lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

Marina, kale ve Şile plajına yakın mesafede yer alan Colorist Panorama, Şile merkeze 2 kilometre uzaklıkta, Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında yükseliyor.


Colorist Panorama iletişim:
Tel: 0 850 532 00 60
Web: www.coloristpanorama.com


 


projeye sor



Geri Dön