27 / 04 / 2024

Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsat!

Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsat!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Panorama

CFR Yapı imzası ile Şile'de inşa edilen Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Projede 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor...



Colorist Panorama,  CFR Yapı  tarafından Şile'de inşa ediliyor. "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa sunulan projede lansman öncesi avantajlar sunuluyor.

Toplamda 77 adet villadan meydana gelen  Colorist Panorama  projesinde 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daire tipleri yer alıtor. 

Colorist Panorama da lansman öncesi fırsat!

Panoramik deniz manzarasına hakim Colorist Panorama'da daire fiyatları 230 bin liradan başlıyor. Projede faizsiz 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyoe. Ayrıca, yüzde 10 indirim avantajı da sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'nın ortak kullanım alanları arasında sosyal tesis, açık havuz, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, şelale, tarihi şato bulunuyor. 

Colorist Panorama da lansman öncesi fırsat!

Marina, kale ve Şile plajına çok yakın mesafede inşa edilen Colorist Panorama, Şile merkeze 2 kilometre uzaklıkta, Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin hemen yanında yükseliyor. 


Colorist Panorama iletişim:
Tel: 0 850 532 00 60
Web: www.coloristpanorama.com

 


projeye sor



Geri Dön