26 / 04 / 2024

SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Firma: SKY İnşaat

Proje: SKY Acarlar

Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükselen projesi SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 indirim imkanının sunulduğu projede yüzde 40 peşinata 24 ay faizsiz vade avantajı sunuluyor.



SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen  SKY Acarlar  projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Proje Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükseliyor.

Toplam 10 bin 28 metrekare alan üzerinde inşa edilen SKY Acarlar projesinde 15 adet 2+1, 63 adet 3+1, 16 adet 4+1 daireler, 13 adet ebeveyn süitleri ve 8 adet lüks villalar, 14 adet cadde mağazaları olmak üzere toplam 129 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

SKY Acarlar da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Teknopark İstanbul, Viaport AVM, Pendik Marina ve TEM otoyolu gibi merkezlere olan yakınlığıyla dikkat çeken SKY Acarlar hastane, metro, eğitim kurumları ve üniversite kampüsleri, havalimanı, Teknopark ve Viaport alışveriş merkezi, orman gibi şehrin en önemli noktalarına yakın mesafede konumlanıyor. 

Lansman fırsatlarının devam ettiği projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. SKY Acarlar'da yüzde 40 peşinat ve 24 ay faizsiz vade imkanı sunuluyor. 

SKY Acarlar da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Daire teslimlerinin 2022 yılının Eylül ayında gerçekleşeceği Kurtköy SKY Acarlar projesinde daire fiyatları 1 milyon 275 bin TL ile 4 milyon 570 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

7 bin metrekare peyzaj alanına sahip proje içerisinde 219 araçlık otopark alanı bulunuyor. 

SKY Acarlar da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Satış ofisi:
Adres: Harmandere Mh.  Ankara  Cd. No: 423 Pendik / İstanbul
Telefon: 444 18 02
Web: https://skyacarlar.com/


projeye sor



Geri Dön