27 / 04 / 2024

Fiyaka Esenşehir'de daireler 3 ay erken teslim!

Fiyaka Esenşehir'de daireler 3 ay erken teslim!

Fİ-YAKA Esenşehir'de ilk etap daireler teslim tarihinden 3 ay önce tamamlanıyor



FİYAPI tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Fİ-YAKA Esenşehir projesinde herkes için kaliteli bir yaşam 30 Ağustos 2009'da başlıyor


FİYAPI, 30 Kasım 2008'de başladığı Fİ-YAKA Esenşehir projesindeki ilk etap dairelerini yalnızca 9 ayda teslim ediyor. Böylece Fİ-YAKA Esenşehir'deki daireler teslim tarihinden tam 3 ay önce, 30 Ağustos 2009'de sahipleriyle buluşuyor.

Fİ-YAKA Esenşehir projesi toplam 16 blok ve 832 daireden oluşuyor.

Şehir merkezine yakınlığı ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Fİ-YAKA Esenşehir, benzersiz ödeme seçenekleriyle kaliteli bir yaşam isteyenleri bekliyor.

Ülkemiz inşaat sektörünün hızla büyüyen firması FİYAPI, Fİ-YAKA Sancaktepe'den sonra Fİ-YAKA Esenşehir'de de herkes için kaliteli bir yaşam sunuyor. Modern bir hayat için her türlü olanağın yer aldığı Fİ-YAKA Esenşehir'deki daireler normal teslim tarihinden 3 ay önce ev sahipleriyle buluşuyor. 30 Kasım 2008'de yapımına başlanan ve satışa sunulduktan sonraki ilk 25 gün içerisinde 110 dairenin satıldığı proje FİYAPI kalitesiyle hayata geçiriliyor. Proje başlangıcında ilk etabı 12 ay sonra teslim edeceğini belirten FİYAPI, yürüttüğü hızlı ve disiplinli çalışmalar sonucunda ilk etap daireleri bu tarihten tam 3 ay önce, 30 Ağustos 2009'da teslim etmeye hazırlanıyor.


119 bin TL fiyatla ve FİYAPI Finansman Desteği ile daire sahibi olmak isteyenlere talepleri doğrultusunda 60 ay vade ve esnek ödeme planları sağlıyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen Fİ-YAKA Esenşehir, toplam 16 blok ve 832 daireden oluşuyor. 40 bin metrekare toplam alanın 27 bin metrekaresinin yeşil alan olarak ayrıldığı projede birinci etaptaki daireler 30 Ağustos 2009'da, ikinci etaptakiler Kasım 2010'da, üçüncü ve son etap ise Haziran 2011'de sahiplerine teslim edilmiş olacak.


16 bloktan oluşan ve 10 bloğun temellerinin atıldığı Fİ-YAKA Esenşehir'de inşaat hızla devam ediyor. İstanbul'un gözde lokasyonu Esenyurt'ta hayata geçirilen Fİ-YAKA Esenşehir'de dairelerin tümü 135 metrekare ve 3+1 olma özelliği taşıyor. Projede metrekareleri aynı olmak üzere 4 farklı tipte daire alternatifi sunuyor. Fİ-YAKA Esenşehir, sakinlerine konforlu ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Her ayrıntısı düşünülmüş sosyal bir yaşama adım atmak için 0216 621 0 444 ve 0212 620 40 20 numaralı telefondan Fİ-YAKA Esenşehir Satış Ofisi'yle irtibata geçilebiliyor. Fİ-YAKA Esenşehir, uygun şartlarda sunduğu benzersiz yatırım olanağıyla ön plana çıkıyor.


Herkes için kaliteli bir yaşam Fİ-YAKA Esenşehir'de başlıyor


İstanbul'un yeni merkezi Esenyurt'ta bulunan Fİ-YAKA Esenşehir, konforlu ve sağlıklı bir yaşam isteyenler için ideal bir proje olma özelliği taşıyor. Böylece şehir merkezinde uygun fiyatlı ev sahibi olma dönemi de başlıyor. Fİ-YAKA Esenşehir projesinde sinema salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, tenis ve basketbol sahaları, hamam, sauna, pilates, squash ve fitness salonu, çocuklar için özel oyun alanları ile dört dörtlük bir sosyal yaşam sunuluyor. Ayrıca site sakinleri tüm açık alanlarda kablosuz internet ağından yararlanabilecekler.


Her türlü güvenlik önleminin de düşünüldüğü Fİ-YAKA Esenşehir'de görüntülü kapı sistemi, kameralı ve dijital kayıt sistemli 24 saat özel güvenlik bulunuyor. Fİ-YAKA Esenşehir'de tüm ayrıntıları ile projelendirilmiş revir, kreş, 950 araçlık otopark ve 12 bin metrekarelik alışveriş merkezi de yer alıyor.


Kalite tüm detaylarıyla karşınızda


Fİ-YAKA Esenşehir'de uygun fiyatın yanı sıra tüm detaylarda kalite faktörü öne çıkıyor. İnşaatta kullanılan malzemelerden duvar vitrifiyeleri ve armatürlere kadar kaliteli ve dayanıklı malzemelerden yararlanılıyor. Dairelerde standart olarak laminant mutfak dolabı bulunuyor. Laminant parkeler, hilton lavabo, 1. sınıf seramik kaplamalar, Amerikan panel kapılar, ısıcamlı PVC doğramalar ve çelik kapı, Fİ-YAKA Esenşehir'deki detaylardan yalnızca birkaçı. Ayrıca mutfaklar da son derece geniş, rahat ve kullanışlı olma özelliği taşıyor.

0212 620 40 20

www.fi-yaka.comProjeden görüntüler için tıklayınız

Geri Dön