25 / 04 / 2024

Fiyapı, ekonomik konut konseptini bıraktı!

Fiyapı, ekonomik konut konseptini bıraktı!

Fiyapı"dan yapılan açıklamaya göre, bu konseptte 9 proje başlatan Fiyapı,  3 projesini teslim ederken, kalan 6 projenin 5"ini 2011 yılında kalan bir projeyi  de 2012 yılında teslim edecek



Fiyapı, 2008 sonunda başlattığı 'ekonomik  fiyata kaliteli konut' konseptini tamamen bırakarak, önümüzdeki günlerde Richa  markasıyla İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  başta olmak üzere, yaklaşık 10 ilde lüks  konut zincirini başlatacak.
               
Fiyapı"dan yapılan açıklamaya göre, bu konseptte 9 proje başlatan Fiyapı,  3 projesini teslim ederken, kalan 6 projenin 5"ini 2011 yılında kalan bir projeyi  de 2012 yılında teslim edecek.
               
Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan konuya ilişkin  değerlendirmesinde, uygun fiyata kaliteli konut konseptini başlattıklarında,  insanların bu fiyatlara bu kalitede konutların yapılmasının mümkün olamayacağını  çok yoğun bir şekilde iddia ettiklerini, kendilerinin ise yaptıkları işin ne  olduğunu bilen ve sorumluluklarının bilincinde bir firma olarak, bu fiyatlara da  kaliteli konutlar yapılabileceğini herkese gösterdiklerini belirtti.
               
İnan, uygun fiyata kaliteli konut konseptinde başlattıkları 233 daireli  Fi-Yaka Sancaktepe 100 daireli Fiyaka Tuzla 1 ve Fi-Yaka Esenşehir projesinde de  242 daireyi teslim ettiklerini, inşaatı devam eden 238 dairelik Fi-Yaka Tuzla 2,  270 dairelik Fi-Yaka Tuzla 3"ün Mart ayında, 1.044 konutluk Fi-Life"nin Ağustos  ayında, 1.725 dairelik Fi-Tower ve 576 dairelik Fi-Yaka Gebze projesinin de Eylül ayında teslim edileceğini, 3 bin 160 dairelik Fi-Side projesini ise 2012 Mayıs  ayında teslim edeceklerini kaydetti.
               
Fikret İnan, 'Biz bu konseptle inşaat sektörüne çok ciddi heyecan ve  hareket kattığımıza inanıyorum. Onlarca inşaat firmasına öncülük ederek  onbinlerce insanın hayal edemeyeceği rakamlara ev almasına sebep olduk. Sektöre  ciddi anlamda hizmet ettiğimize ve Fiyapı"nın bu misyonu başarıyla tamamladığına  inanıyorum' görüşünü bildirdi.
               
Fiyapı"nın bundan sonra sektöre yeni heyecanlar katacak konseptler  çıkaracağını ifade eden İnan, 'Bunun ilki de yine Türkiye"de ilk kez bizim  hayata geçireceğimiz lüks konut markası Richa olacak. Bize güvenip daire alan  müşterilerimize Fiyapı"nın Fiyapı olmasına katkıda bulundukları için sonsuz  teşekkürlerimi bir borç olarak görüyorum' açıklamasında bulundu.
               
Uygun fiyata kaliteli konut konseptinde 8 bin 260 konut inşa eden Fiyapı,  bu dairelerden 6 bin 510 tanesini sattı. Kalan 1.750 dairenin satışının da  Haziran ayına kadar tamamlanması öngörülüyor.
AA

Basında yer alan diğer haberler:

Artık ekonomik değil, sadece lüks olacak


Fiyapı'dan beklenmeyen yön değişikliği. 2008 sonunda başlattığı 'ekonomik fiyata kaliteli konut' konseptini tamamen bırakacağını net bir şekilde ortaya koyan şirketin yeni konsepti lüks konut üzerine kurulu. Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın açıklamalarına göre, şirket İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere, yaklaşık 10 ilde lüks konut zincirini başlatacak. Fiyapı'nın bu alandaki markası ise Richa olacak.
Bu konseptte dokuz proje başlattıklarını belirten İnan, üç projeyi teslim ettiklerini belirtirken, kalan altı projenin beşini 2011'de, kalan bir projeyi de 2012'de teslim edeceklerini açıkladı.

'Misyonumuzu tamamladık'

Diğer yandan, uygun fiyata kaliteli konut konseptini başlattıklarında, insanların bu fiyatlara bu kalitede konutların yapılmasının mümkün olamayacağını iddia ettiklerine dikkat çeken İnan, şöyle devam etti. 'Biz ise yaptığımız işin ne olduğunu bilen ve sorumluluklarının bilincinde bir firma olarak, bu fiyatlara da kaliteli konutlar yapılabileceğini herkese gösterdik. Bu konseptle inşaat sektörüne çok ciddi heyecan ve hareket kattığımıza inanıyorum. Onlarca inşaat firmasına öncülük ederek onbinlerce insanın hayal edemeyeceği rakamlara ev almasına sebep olduk. Sektöre ciddi anlamda hizmet ettiğimize ve Fiyapı"nın bu misyonu başarıyla tamamladığına inanıyorum.'
Fiyapı"nın bundan sonra sektöre yeni heyecanlar katacak konseptler çıkaracağına dikkat çeken Fikret İnan, 'Bunun ilki de yine Türkiye"de ilk kez bizim hayata geçireceğimiz lüks konut markası Richa olacak' dedi.

EKONOMİK 8 BİN 260 KONUT
Uygun fiyata kaliteli konut konseptinde 8 bin 260 konut inşa eden Fiyapı, bu dairelerden 6 bin 510 tanesini sattı. Kalan 1.750 dairenin satışının da haziran ayına kadar tamamlanması öngörülüyor. Fiyapı'nın bugüne kadar hayata geçirdiği ekonomik projeler şöyle:

- 233 daireli Fi-Yaka Sancaktepe
- 100 daireli Fiyaka Tuzla 1
- 238 dairelik Fi-Yaka Tuzla 2,
- 270 dairelik Fi-Yaka Tuzla 3
- Fi-Yaka Esenşehir projesi
- 1.044 konutluk Fi-Life
- 1.725 dairelik Fi-Tower
- 576 dairelik Fi-Yaka Gebze
- 3 bin 160 dairelik Fi-Side

Fiyapı, ucuz konuttan vazgeçti

İnşaat sektöründe projeleriyle adından söz ettiren Fiyapı, 2008 yılı sonunda başlattığı 'ekonomik fiyata kaliteli konut' konseptini bıraktığını, bundan sonra Richa markasıyla lüks konutlar üreteceğini açıkladı. Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, önümüzdeki günlerde Türkiye'nin 10 şehrinde lüks konut zinciri projeleri başlatacaklarını kaydetti.
 

Fiyapı, 2008 sonunda başlattığı 'ekonomik fiyata kaliteli konut' konseptini tamamen bırakarak, önümüzdeki günlerde Richa markasıyla İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere, yaklaşık 10 ilde lüks konut zincirini başlatacak. Fiyapı'dan yapılan açıklamaya göre, bu konseptte 9 proje başlatan Fiyapı, 3 projesini teslim ederken, kalan 6 projenin 5'ini 2011 yılında, kalan bir projeyi de 2012 yılında teslim edecek.

Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan konuya ilişkin değerlendirmesinde, uygun fiyata kaliteli konut konseptini başlattıklarında, insanların bu fiyatlara bu kalitede konutların yapılmasının mümkün olamayacağını çok yoğun bir şekilde iddia ettiklerini, kendilerinin ise yaptıkları işin ne olduğunu bilen ve sorumluluklarının bilincinde bir firma olarak, bu fiyatlara da kaliteli konutlar yapılabileceğini herkese gösterdiklerini belirtti.

İnan, uygun fiyata kaliteli konut konseptinde başlattıkları 233 daireli Fi-Yaka Sancaktepe 100 daireli Fiyaka Tuzla 1 ve Fi-Yaka Esenşehir projesinde de 242 daireyi teslim ettiklerini, inşaatı devam eden 238 dairelik Fi-Yaka Tuzla 2, 270 dairelik Fi-Yaka Tuzla 3'ün mart ayında, 1.044 konutluk Fi-Life'nin ağustos ayında, 1.725 dairelik Fi-Tower ve 576 dairelik Fi-Yaka Gebze projesinin de eylül ayında teslim edileceğini, 3 bin 160 dairelik Fi-Side projesini ise 2012 Mayıs ayında teslim edeceklerini kaydetti.

Fikret İnan, 'Biz bu konseptle inşaat sektörüne çok ciddi heyecan ve hareket kattığımıza inanıyorum. Onlarca inşaat firmasına öncülük ederek on binlerce insanın hayal edemeyeceği rakamlara ev almasına sebep olduk. Sektöre ciddi anlamda hizmet ettiğimize ve Fiyapı'nın bu misyonu başarıyla tamamladığına inanıyorum.' görüşünü bildirdi.

Fiyapı'nın bundan sonra sektöre yeni heyecanlar katacak konseptler çıkaracağını ifade eden İnan, 'Bunun ilki de yine Türkiye'de ilk kez bizim hayata geçireceğimiz lüks konut markası Richa olacak. Bize güvenip daire alan müşterilerimize Fiyapı'nın Fiyapı olmasına katkıda bulundukları için sonsuz teşekkürlerimi bir borç olarak görüyorum.' açıklamasında bulundu. Uygun fiyata kaliteli konut konseptinde 8 bin 260 konut inşa eden Fiyapı, bu dairelerden 6 bin 510 tanesini sattı. Kalan 1.750 dairenin satışının da haziran ayına kadar tamamlanması öngörülüyor.
Zaman


Geri Dön