20 / 04 / 2024

Florya Ofis Park ana arterlere yakınlığı ile dikkat çekiyor!

Florya Ofis Park ana arterlere yakınlığı ile dikkat çekiyor!

Florya Ofis Park, gelenekselle moderni bir uyum içinde sunuyor. İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Florya’da havalimanına 5 kilometre uzaklıkta sunulan Florya Ofis Park, ana arterlere yakınlığı ile dikkat çekiyor...



Eroğlu Gayrimenkul’ün  TOKİ  işbirliğiyle İstanbul’un en gözde merkezlerinden Florya’da gelenekselle moderni harmanlayarak sunulan Florya Ofis Park, yaşam alanlarının dışında ana arterlere yakın konumuyla ofis hayatına yeni bir anlayış getiriyor. Florya Ofis ayrıca Küçükçekmece göl manzarası ve E5’e olan cephesiyle Florya’da çalışmanın ayrıcalığını yaşamanıza olanak sağlıyor.


Toplam 8 bin 475 m² alan üzerine kurulan Florya Ofis Park, şık ve konforlu ofisleriyle geleceğe yatırım yapmayı mümkün kılarken, 72 adet ofisiyle tüm katları birleştirerek tek kat şeklinde de kullanıcıya sunulabiliyor. 76-201 m² arasında değişen Florya Ofis Park, her ofise ait kapalı otoparkıyla hizmet veriyor.


Merkezden uzaklaşmadan iş hayatına adapte olun


Merkezi lokasyonuyla hayatın her anında var olmanızı da sağlayan Florya Ofis Park, hastaneler, 3 adet alışveriş merkezi ve okulların yanında yer alan konumuyla dikkat çekerken havalimanına 5 km uzaklığıyla da iş hayatının vazgeçilmezi seyahatlerin ulaşım zorluğundan herkesi uzak tutuyor. Büyük ilgi gören Florya Ofis Park’ta ön talep toplama süreci devam ediyor.


Geri Dön