20 / 04 / 2024

Flowers Park Mimaroba'da fiyatlar  4.950 TL’den başlıyor!

Flowers Park Mimaroba'da fiyatlar  4.950 TL’den başlıyor!

Büyükçekmece'de yükselen Flowers Park Mimaroba Projesi her geçen gün değerleniyor. Mimaroba’da, yeşil ve mavinin bir araya getirildiği ayrıcalıklı bir yaşam kapıları açılıyor.



Konavirüs sürecinden sonra gayrimenkul alacakların ve inşaat projelerinin gözdesi haline gelen Büyükçekmece, yeni bir projeye kapılarını açıyor. 2D İstanbul İnşaatın butik konseptle ürettiği Flowers Park Mimaroba Projesi her geçen gün artıyor. İstanbul’da değeri güngeçtikçe yükselen sahil semti Büyükçekmece Mimaroba’da, yeşil ve mavinin bir araya getirildiği ayrıcalıklı bir yaşam kapılarını açıyor.

190 konut ve 20 ticari üniteden oluşuyor

2D İstanbul İnşaatın geliştirdiği, satış ve pazarlama süreci Projekspert Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Flowers Park Projesi 6 katlı 6 blokta toplam 190 konut ve 20 ticari üniteden oluşuyor. 
Proje, lokasyon olarak Büyükçekmece Mimaroba E5’e 500, Sahile 400 metre mesafede ana caddeye paralel bir konumda yükselirken, TEM otoyoluna ise sadece 10 dakika mesafede yer alıyor. Aynı zamanda pek çok eğitim ve sağlık kuruluşuna da yürüyüş mesafesinde bulunan proje toplam 13,5 dönüm arazi üzerinde geliştirildi.

Bölgenin en büyük bahçesi

7,5 dönümü peyzaj alanına ayrılan Flowers Park projesi bu yönüyle bölgenin en büyük bahçesi olma özelliğine sahip oluyor. Rengarenk çiçekler, meyve ağaçları, limon, selviler ve fıstık çamlarla süslü geniş bir bahçede doğanın sunduğu pozitif enerjiyi yaşamın merkezine alan Flowers Park, 5 yıldızlı yaşam konforunu, yorgunluk unutturan ayrıcalıklarıyla birlikte sunuyor.

Yüzme havuzları, fitness center, sauna, hamam, SPA gibi sosyal donatıları ile de dikkat çeken Flowers Fark Projesinde, açık-kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, hamam, SPA, kreş, spor sahaları ve çocuk oyun alanları yer alırken, 7/24 güvenliği, otoparkı ve cadde dükkanları ile aynı zamanda A+ bir site yaşamı vaad ediyor. 

En küçük dairenin net kullanım alanı 118 m2

Projenin en önemli özelliklerinden bir tanesi ise ferah yaşam alanları. Her geçen gün azalan yaşam alanlarının aksine projede en küçük dairenin net kullanım alanı 118 metrekareden başlangıç gösteriyor. Her biri geniş bahçe, teras ya da balkon kullanımına sahip. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana gelen proje yapı kalitesi ile de ön plana çıkıyorda yer alıyor. Projede Linea Decor Mutfak, Ankastre Beyaz Eşyalar, Vitra Vitrifiye ve Artema armatürler kullanıma sunuluyor.

M2 Birim fiyatları 4.950 TL’den başlıyor

Flowers Park vaad ettiği yaşam kalitesinin dışında fiyat performansı olan semtin en iyisi olma özelliğine sahip oluyor. M2 Birim fiyatları 4.950 TL’den başlangıç gösterirken, ay sonunda tapuların hazır hale gelmesi planlanan proje, kamu bankaları tarafından sağlanan 0.64 faiz oranı avantajı imkanı sağlıyor. 

Mart 2021’de teslim

Mart 2021’de teslim edilmesi planlanan Flowers Park projesinde kaba inşaat hemen hemen tamamlanmış durumda. 

www.flowerspark.net

 


Geri Dön