25 / 04 / 2024

Foça Gerenköy Çok Amaçlı Salonu ihale aşamasına geldi!

Foça Gerenköy Çok Amaçlı Salonu ihale aşamasına geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gerenköy’ e kazandırılacak olan ‘Çok Amaçlı Salon’ için ihale aşamasına gelindi. Zemin etütleri yapılan arsadaki inşaatın, 2014 Eylül ayında tamamlanması planlanıyor...




 İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gerenköy’e kazandırılacak olan ‘Çok Amaçlı Salon’ için ihale aşamasına gelindi. Zemin etütleri yapılan arsadaki inşaatın, 2014 Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.


Küçük yerleşimlerin sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılamak üzere projelendirilen çok amaçlı salonlar, “açılıp kapanabilen” tribünleri sayesinde sahne ve spor salonunu birlikte barındırıyor. Hazırlanan mimari projeye göre prefabrik yapıdan oluşan çok amaçlı salonlar, ortalama 1.345 metrekarelik kapalı alana sahip. Spor ve servis alanları olmak üzere iki bölümden oluşan yapının 700 metrekarelik alanında spor salonu bulunuyor. Burada açılıp kapanabilen 168 kişilik teleskopik tribün yer alıyor.


Spor salonunun diğer bölümünde ise 170 metrekarelik sahne bulunuyor. Düğün törenlerinde teleskopik tribünler kapatılarak sahne ve spor salonu birlikte değerlendirilebiliyor. Salon ayrıca tiyatro gösterileri ve konserlerde de kullanılabiliyor. Yapının diğer bölümünde ise duş odası, antrenör odası, bay ve bayan sporcu soyunma odaları, idari birim, bay-bayan tuvaletler, 60 metrekarelik hem antrenman hem beceri kursu için kullanılabilecek geniş bir salon, sahneye yakın olan bölümünde ise mutfak yer alıyor.



Foça Belediyesi


Geri Dön