20 / 04 / 2024

Folkart Bornova Life Rezidans iletişim!

Folkart Bornova Life Rezidans iletişim!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova Life Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.




Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği proje konum bilgisine göre Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle 120 ay taksitlendirme ile daire sahibi olunuyor.


İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Folkart Bornova Life Rezidans iletişim!

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön