28 / 03 / 2024

Folkart Bornova Life satış ofisi!

Folkart Bornova Life satış ofisi!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 828 adet daire yer alıyor. Folkart Bornova Life satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.



Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi. Projede firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında Folkart Bornova Life projesinde yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanan projede dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Folkart Bornova Life satış ofisi!

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön