25 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova Evleri satılık!

Folkart Life Bornova Evleri satılık!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Ödemelerine göre 120 aya kadar vade imkanı sağlayan projede teslimler 2017 yılı Haziran ayı olarak planlandı. Folkart Life Bornova Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.



Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede  konum bilgisine göre Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen projede dairelerin büyüklüklerin 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme gerçekleştiğinde kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay vade imkanı ile daire sahibi olunuyor.


Folkart Life Bornova Evleri satılık dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön