26 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova Evleri satış fiyatları!

Folkart Life Bornova Evleri satış fiyatları!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Folkart Life Bornova Evleri satış fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.



Konum bilgisine göre Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde hayata geçirilen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen  Folkart Life Bornova  Evleri projesinde daire büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme gerçekleştiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle 120 ay taksitlendirme ile daire sahibi olunuyor.


Folkart Life Bornova Evleri satış fiyatları kapsamında 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön