16 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova ödeme tablosu!

Folkart Life Bornova ödeme tablosu!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Folkart Life Bornova'da 828 adet konut bulunuyor. Projede daireler 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Folkart Life Bornova ödeme tablosu...



Folkart Life Bornova ödeme tablosu bilgisinden önce projenin genel özelliklerine değinelim.  Folkart Yapı  tarafından inşa edilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.


İzmir Bornova'da hayata geçirilen  Folkart Life Bornova  Rezidans çevre yoluna 500 metre, Adnan Menderes Havalimanı ve metro hattına yakın bir bölgede inşa ediliyor. 


Folkart Life Bornova'da konutların alanlar 46 ile 211 metrekare arasında değişiyor. Daire fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteren proje 25 bin metrekare arsa alanına sahip.


İzmir Folkart Life Bornova'da kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Folkart Life Bornova ödeme tablosu!

Konut teslimlerinin Haziran 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Folkart Life Bornova'da yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılıyor veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


İzmir Folkart Life Bornova ulaşım: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön