27 / 04 / 2024

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Nefes İstanbul

İzmir'de imza attığı projelerle ön plana çıkan, ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor. 



Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar TL'lik birçok projeye imza atan ve sahiplerine teslim eden İzmir'de imza attığı projelerle ön plana çıkan, ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul'a da geliyor. 

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

Folkart, Folkart  Nefes İstanbul  projesini satışa sundu. Folkart, İstanbul’daki ‘Nefes’ projesiyle beraber, şu anda 9 milyar TL yatırım değeri bulunan 8 farklı projeyi aynı anda devam ettiriyor. Folkart’ın tamamlanan ve sürdürülen projelerinin yatırım değeri 16 milyar TL civarında. 

Folkart Nefes İstanbul projesinde yer alan villalar geniş bahçeli, özel havuzlu ve müstakil yaşama uygun şekilde tasarlandı. Projede yer alan villa tipleri 3+1'den 6+1'e kadar değişiyor. 

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

Yeni müstakil yaşam

Geniş bahçelerin bulunduğu villalara yer verilen Folkart Nefes İstanbul projesinin yüzde 80'i yeşil alanlarda oluşuyor. 97 bin 500 metrekare büyüklükte yeşil alana yer verilen proje, kentin kalabalığından uzak, Büyükçekmece'de nefes alan bir yaşamın merkezi olacak.

Folkart Nefes İstanbul, 123 bin metrekare büyüklükte arsada hayata geçiriliyor. Projede 96 villa yer alıyor. 

Proje, İstanbul’un doğasından ilham alması, sürdürülebilir ve lüks bir mimariye sahip oluşu, yüksek estetik çizgigi ve bütün yaşam öğelerini  bir araya getiren müstakil konutlarıyla ön plana çıkıyor. 

Projede kapalı ve açık yüzme havuzu, çok amaçlı oda-pilates, çok amaçlı salon, sauna, buhar odası, fitness, barbekü alanı, açık spor alanları ve kafe gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Ayrıca, sosyal tesiste de bir otopark yer alıyor. 

Folkart Nefes İstanbul'da her villa için 2 araçlık otopark alanı bulunuyor. Projedeki 3+1 tek kat villalar Aqua Marin, 3+1 dubleks villalar Azur, 4+1 tek kat villalar Safir, 6+1 dubleks villalar Royal olarak isimlendirildi. 

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

İstanbul'da ilk adım

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un, ‘yedi tepeli şehir’ için yalnızca bir ilk adım olduğuna vurgu yaptı. Sancak, İstanbul'daki yatırımlarının devam edeceğinin altını çizdi. Sancak, “Folkart Nefes İstanbul ile birlikte kalitemizi, güvenilirliğimizi ve projelerle öne çıkan yaşam anlayışını İstanbul’a taşıyacağımız için çok mutluyuz.” diye konuştu. 

Mesut Sancak, 2021'de şirketlerinin kuruluşunun 15. senesini kutladıklarını aktararak, Folkart Nefes İstanbul’un 15 yılın bir simgesi, nişanesi olduğunun altını çizdi. 

Çevre dostu, en ileri teknolojiyle donatılan, uluslararası standartlarda yeni yaşam alanları inşa ederek konut sektöründe öncü ve lider bir rol üstlenen Folkart, ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip. 

Folkart Nefes İstanbul satışta!


projeye sor



Geri Dön