19 / 04 / 2024

Nefes İstanbul fiyat

Nefes İstanbul fiyat

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. Proje, geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. 

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Folkart İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor.

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

İzmir'de imza attığı projelerle ön plana çıkan, ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor. 

Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi!

Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Nefes İstanbul fiyat!

Nefes İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nefes İstanbul fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Nefes İstanbul geliyor! Yeni proje!

Saya Grup bünyesindeki Folkart, İstanbul'daki ilk projesine start verdi. Göl manzarasına sahip olan Nefes İstanbul projesi 7 Ekim'de görücüye çıkıyor. 

Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi!

Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Folkart Nefes İstanbul güncel fiyat 2021!

Folkart Nefes İstanbul güncel fiyat 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul güncel fiyat 2021 ve proje detayları...

Folkart Nefes İstanbul fiyat!

Folkart Nefes İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul fiyat bilgisi ve proje detayları...

MSY Nefes projesi fiyat!

MSY Nefes projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte MSY Nefes projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Nefes İstanbul fiyat!

Nefes İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nefes İstanbul fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Nefes Assos fiyat!

Nefes Assos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nefes Assos fiyat bilgisi ve proje detayları...

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyat listesi 2017!

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyat listesi 2017 güncel bilgiler kapsamında daire fiyatları minimum 388 bin 395 TL'den başlıyor. Projede 50 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Nlogo İstanbul fiyat!

Nlogo İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen proje toplam 2 bin 550 adet daireden meydana geliyor.

Minopolis İstanbul fiyat 2015!

Minopolis İstanbul fiyat 2015 kısmından önce Marmara Forum'da yer alan Minopolis hakkında biraz bilgi verelim. Minopolis İstanbul'a 4 ila 14 yaş arası çocuklar gidebiliyor.

Başakşehir Mall of İstanbul fiyat listesi!

Başakşehir Mall of İstanbul fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İkitelli Mall of İstanbul projesi toplam 1.114 adet konut ve 350 adet mağazadan meydana geliyor...

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi!

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor Projedeki dairelerin teslimleri Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede 3 bin 610 tane daire yer alıyor.

Esenyurt Hep İstanbul fiyat!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Hep İstanbul satışları devam ediyor. 26 blok olarak inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Esenyurt Hep İstanbul fiyat...

Nefes İstanbul fiyat Haberi

Nefes İstanbul fiyat

Folkart, yapı sektöründe bu güne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası tutarında pek çok projeye imza attı ve sahiplerine teslim etti. İzmir'de hayata geçirdiği projelerle ön plana çıkan ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumunda olan sektörün lider şirketi Folkart, ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle İstanbul'a adım atıyor. 

Folkart, İstanbul'a ilk adımını nefes alan bir yaşamın merkezi şeklinde nitelendirdiği Folkart Nefes İstanbul projesiyle atıyor. Proje, geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. 

Folkart, İstanbul’da hayata geçireceği Folkart Nefes İstanbul projesi de dahil olmak üzere, şu anda 9 milyar TL yatırım değerine sahip 8 farklı projeyi sürdürüyor. Şirketin, tamamladığı ve sürdürdüğü projelerinin toplam yatırım değeri ise 16 milyar TL olarak açıklandı.

Folkart Nefes İstanbul projesinin yüzde 80'i yeşil alanlardan meydana geliyor. Projede 3+1'den 6+1'e kadar...