16 / 04 / 2024

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

Firma: Folkart Yapı

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. Proje, geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. 



Folkart, yapı sektöründe bu güne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası tutarında pek çok projeye imza attı ve sahiplerine teslim etti. İzmir'de hayata geçirdiği projelerle ön plana çıkan ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumunda olan sektörün lider şirketi Folkart, ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle İstanbul'a adım atıyor. 

Folkart, İstanbul'a ilk adımını nefes alan bir yaşamın merkezi şeklinde nitelendirdiği Folkart Nefes İstanbul projesiyle atıyor. Proje, geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. 

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

Folkart, İstanbul’da hayata geçireceği Folkart Nefes İstanbul projesi de dahil olmak üzere, şu anda 9 milyar TL yatırım değerine sahip 8 farklı projeyi sürdürüyor. Şirketin, tamamladığı ve sürdürdüğü projelerinin toplam yatırım değeri ise 16 milyar TL olarak açıklandı.

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

Folkart Nefes İstanbul projesinin yüzde 80'i yeşil alanlardan meydana geliyor. Projede 3+1'den 6+1'e kadar değişen özelliklerde geniş bahçeli, özel havuzlu ve müstakil yaşama uygun villalar bulunuyor. Projede toplam 96 villa yer alıyor. 

Yeni müstakil yaşam 

97 bin 500 metrekare büyüklükte yeşil alana yer verilen proje, şehrin kalabalığından uzak ancak merkezi bir konumda inşa ediliyor. Folkart Nefes İstanbul projesi Büyükçekmece'de yükseliyor. 

Nefes alan bir yaşamın merkezi olarak nitelendirilen proje, 123 bin metrekare büyüklüğe sahip bir arsa da konumlanıyor.

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

İstanbul'un doğasından ilham alan Folkart Nefes İstanbul, sürdürülebilir ve lüks bir mimarinin yer aldığı yüksek estetik çizgigi ve bütün yaşam öğelerini buluşturan müstakil villalarıyla ön plana çıkıyor.

Folkart Nefes İstanbul projesinde yer alan 3+1 tek kat villalar Aqua Marin, 3+1 dubleks villalar Azur, 4+1 tek kat villalar Safir, 6+1 dubleks villalar Royal şeklinde isimlendirildi. 

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

Her villa için 2 araçlık özel otopark alanının yer aldığı projede, çok amaçlı salon, sauna, buhar odası, fitness, kapalı ve açık yüzme havuzu, çok amaçlı oda-pilates, açık spor alanları ve kafe gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

İstanbul'a ilk proje 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un, ‘yedi tepeli şehir’ için yalnızca ilk adım olduğuna dikkat çekti. Mesut Sancak, İstanbul'da yatırımlarının süreceğini belirterek,  “Folkart Nefes İstanbul ile birlikte kalitemizi, güvenilirliğimizi ve projelerle öne çıkan yaşam anlayışını İstanbul’a taşıyacağımız için çok mutluyuz” açıklamasında bulundu.

Mesut Sancak, 2021 yılında Folkart'ın kuruluşunun 15. senesini kutladıklarına dikkat çekerek Folkart Nefes İstanbul’un 15 senenin bir simgesi, nişanesi olduğunu dile getirdi. 

Çevre dostu, en ileri teknolojiyle donatılan, uluslararası standartlarda yeni yaşam alanları hayata geçirerek konut sektöründe öncü ve lider bir rol üstlenen Folkart'ın ulusal ve uluslararası pek çok ödülü bulunuyor.

Folkart Nefes İstanbul satışta!


Geri Dön