24 / 04 / 2024

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Nefes İstanbul

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Folkart İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor.



Yapı sektöründe bu zamana kadar İzmir’de 7 milyar TL'lik birçok projeyi hayata geçiren ve sahiplerine teslim eden İzmir'de imza attığı projelerle dikkat çeken ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul'a da adım atıyor. 

Folkart, Folkart  Nefes İstanbul  projesini satışa çıkardı. Folkart, İstanbul’daki ‘Nefes’ projesiyle birlikte şu anda 9 milyar TL yatırım değeri yapılan 8 farklı projeye devam ediyor. Folkart’ın biten ve devam eden projelerinin yatırım değeri 16 milyar TL seviyesinde. 

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

Folkart  Nefes İstanbul  projesinde bulunan villalar geniş bahçeli, özel havuzlu ve müstakil yaşama uygun şekilde dizayn edildi. Projede yer alan villa tipleri 3+1'den 6+1'e kadar değişiyor. 

Yeni müstakil yaşam

Geniş bahçelerin yer aldığı villaların bulunduğu Folkart Nefes İstanbul projesinin yüzde 80'i yeşil alanlardan meydana geliyor. 97 bin 500 metrekare büyüklükte yeşil alanın bulunduğu proje, kentin kalabalığından uzak, Büyükçekmece'de nefes alan bir yaşamın merkezi olacak. Folkart Nefes İstanbul, 123 bin metrekare büyüklükte arsada inşa ediliyor. Projede 96 villa bulunuyor. 

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

Proje, İstanbul’un doğasından ilham alması, sürdürülebilir ve lüks bir mimarinin yer aldığı yüksek estetik çizgigi ve bütün yaşam öğelerini bir araya getiren müstakil konutlarıyla dikkat çekiyor. Projede kapalı ve açık yüzme havuzu, çok amaçlı oda-pilates, çok amaçlı salon, sauna, buhar odası, fitness, barbekü alanı, açık spor alanları ve kafe gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Ayrıca, sosyal tesiste de bir otopark bulunuyor. Folkart Nefes İstanbul'da her villa için 2 araçlık otopark alanı yer alıyor. Projedeki 3+1 tek kat villalar Aqua Marin, 3+1 dubleks villalar Azur, 4+1 tek kat villalar Safir, 6+1 dubleks villalar Royal olarak adlandırıldı. 

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

İstanbul'da ilk adım

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un, ‘yedi tepeli şehir’ için sadece bir ilk adım olduğunun altını çizdi. Sancak, İstanbul'daki yatırımlarının devam edeceğinin altını çizdi. Sancak, “Folkart Nefes İstanbul ile birlikte kalitemizi, güvenilirliğimizi ve projelerle öne çıkan yaşam anlayışını İstanbul’a taşıyacağımız için çok mutluyuz.” şeklinde konuştu. 

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

Mesut Sancak, 2021'de şirketlerinin kuruluşunun 15. senesini kutladıklarını belirterek Folkart Nefes İstanbul’un 15 yılın bir simgesi, nişanesi olduğunu belirtti.

Çevre dostu, en ileri teknolojiyle donatılan, uluslararası standartlarda yeni yaşam alanları inşa ederek konut sektöründe öncü ve lider bir rol üstlenen Folkart, ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip. 


Folkart Nefes İstanbul satışta!


projeye sor



Geri Dön