19 / 03 / 2024

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Firma: Piyalepaşa Gayrimenkul

Proje: Piyalepaşa İstanbul

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.



Lansmanı bugün MIPIM Fuarı'nda yapılan  Piyalepaşa İstanbul  konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma proje olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Beyoğlu'nda inşa ediliyor.


Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ile 207 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 760 adet konut ve 190 adet rezidans daireden meydana geliyor.


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek olan proje  Piyalepaşa Gayrimenkul  imzası taşıyor.


Piyalepaşa İstanbul 'un 50 bin metrekaresi ofis alanına, 31 bin metrekaresi alışveriş sokağına, 107 bin metrekaresi konut alanına, 2 bin 500 metrekaresi kapalı sosyal tesis alanına, 34 bin metrekaresi otel alanına ayrıldı.


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL ile 8 bin 500 TL arasında farklılık gösteren Piyalepaşa İstanbul'da ofislerin kira fiyatları ise metrekare bazında 25 dolardan başlıyor. 


Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu iletişim

Telefon: 0212 216 22 30

Web: www.piyalepasa.com.tr 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön