20 / 04 / 2024

beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim

beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim

Piyalepaşa İstanbul satılık konut teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Beyoğlu'nda inşa edilen projede dairelerin alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul Residence'de yüzde 0,45 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Proje 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim edilecek?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul'da daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan proje 107 bin metrekare konut alanından oluşuyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul nerede?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da teslimler 2018'de!

Toplamda 760 konut ve 190 rezidans dairenin yer aldığı projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri mevcut. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul Evleri kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor. Rezidans, alışveriş sokağı, konut, otel ve ofislerin yer aldığı proje 440 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul iletişim numarası 0212 216 22 30 olarak belirlendi. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin Nisan ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projenin Nisan ayında satışa çıkması planlanıyor. Peki Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi nerede?

Dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlangıç gösteren Piyalepaşa İstanbul'un 107 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı. Peki Piyalepaşa İstanbul projesi nerede?

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesi satışa çıkıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin tanıtımı MIPIM Fuarı'nda yapılacak. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi, Piyalepaşa Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı.

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Burj İstanbul  Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı!

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Beyoğlu'nda yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vadeyle!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim Haberi

beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim

Piyalepaşa İstanbul satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. 


Toplam 760 konut ve 190 rezidans daireden oluşan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da 0 faizle 24 ay, yüzde 0,30 faiz oranıyla 36 ay, yüzde 0,45 faiz oranıyla ise 48 ay vade avantajı sağlanıyor.


Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen Piyalepaşa İstanbul Evleri Beyoğlu, Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 55 - 207 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Piyalepaşa İstanbul Residence'de fitness salonu, çocuk havuzu, kapalı havuz, buhar odası, sauna, SPA ve kapalı basketbol sahası gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Piyalepaşa İstanbul satılık konut fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidansların metrekare...