27 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul'da fiyatlar 786 bin 900 TL'den başlıyor!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Piyalepaşa İstanbul'da fiyatlar 786 bin 900 TL'den başlıyor.

Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire, 190 rezidans, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017...

Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi!

İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2016!

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde 24 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Ödemelere göre 48 aya varan vade sağlanan projede 760 daire ve 190 rezidans daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul, Cityscape Global 2015’teki yerini aldı!

İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan (AVS) oluşan konseptiyle karma kullanım projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Dubai Cityscape Global 2015’teki yerini aldı.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen Piyalepaşa İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman yapılacak?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Lansmanı yarın Beyoğlu Belediyesinde yapılacak olan proje 600 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri nerede?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ediliyor. Projede yaklaşık 900 adet daireye yer veriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Evleri nerede?

Piyalepaşa İstanbul'un lansmanı gerçekleşti!

Polat markasının inşaattaki tecrübesini ve gücünü “Piyalepaşa İstanbul” ile devam ettiren Piyalepaşa Gayrimenkul, konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan projenin detaylarını ve satış rakamlarını açıkladı.

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faizle!

Toplam 760 daire ve 190 rezidanstan meydana gelen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesiyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olunabiliyor.. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vadeyle!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018!

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi kat planlarına ve cepheye göre değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede 1+0 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 60 ay 0 faizle ev fırsatı!

İstanbul Beyoğlu'nda  Piyalepaşa Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilen  Piyalepaşa İstanbul  projesinde 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri bugün başlıyor!

Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın ev sahipliğinde, bu akşam gerçekleştirecek.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları Haberi

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından "Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağına yer veriliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, sauna, otopark gibi ortak kullanım alanlarına da yer veriliyor.

760 adet daire ve 190 adet rezidansın yer aldığı Piyalepaşa İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri ise 55,07 metrekare ile 240,58 metrekare arasında değişiyor. 

İlk etap teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanan projede firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018

Piyalepaşa konut fiyatları

55,07-107,96 metrekare 1+1 832 bin 900 TL
65,16- 174,36 metrekare 2+1 1 milyon 144 bin 300 TL
145,73-182,45 metrekare 3+1 2 milyon TL
237,75-240,58 metrekare 4+1 3 milyon 46 bin 900 TL

Piyalepaşa rezidans...