26 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Firma: Polat İnşaat

Proje: Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 



Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen son iki blok satışa sunuldu. Cadde cepheli dairelerden ev almak isteyenler için yüzde 0,59 kredi faiz oranı ve 120 ay vade seçeneğinden yararlanabiliyor.

Toplam 760 adet konut ve 190 adet rezidanstan oluşan Piyalepaşa İstanbul'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 60 - 240 metrekare arasında onlarca farklı tipte daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul da son iki blok satışa çıktı!

İlk etap teslimleri gerçekleşen  Piyalepaşa İstanbul  projesinde yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha tesliminin yapılması planlanıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde konutların metrekare satış fiyatı 13 bin 500 lira rezidansların metrekare satış fiyatı ise 16 bin TL'den başlıyor. 

Konumuyla dikkat çeken proje D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere de yakın konumda bulunuyor. Proje Kabataş, Nişantaşı, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul iletişim.
Adres: İstiklal Mah. Piyalepaşa Bulvarı No:24 K:1 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 212 04 04

Web: https://www.piyalepasa.com.tr/

 


projeye sor



Geri Dön