26 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede yaşam Haziran ayında başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projede fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Projesi 2018 yılında tamamlanıyor. Projenin satış fiyatları ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa İstanbul projesi Beyoğlu'nda 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Polat Holding imzasını taşıyan Piyalepaşa İstanbul projesinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş caddesi olacak...

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat fiyatları 706 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Beyoğlu Hacıhüsrev'de yükselen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018'de başlayacak...

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık!

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul satılık konut!

Piyalepaşa İstanbul satılık konut teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Beyoğlu'nda inşa edilen projede dairelerin alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 0,30 faizle 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi fiyat!

Piyalepaşa İstanbul projesi fiyat listesi konutların alanları ve cephelerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan projede 24 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 olarak belirlendi. Projed 760 adet konut ve 190 adet rezidanstan oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 7 bin 500 TL'ye! 2018'de teslim!

Beyoğlu Hacıhüsrev'de hayata geçirilen Piyalepaşa'da 760 daire ve 190 rezidans bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan projede fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 7 bin 500 TL'ye! 2018'de teslim!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da toplam 760 tane daire ve 190 adet rezidans bulunuyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Piyalepaşa İstanbul'da teslimler 2018'de!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul Beyoğlu'nda toplam 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projede daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap Haziran'da teslim ediliyor!

Kişiye özel ödeme planının oluşturulabildiği Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran'da başlayacak..

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Polat Evleri güncel fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde dairelerin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Aralık 2018'de teslim edilecek.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017!

Aralık 2018'de teslim edilecek olan Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.Proje Polat Holding tarafından inşa ediliyor. İşte Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017..

Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul'da Ramazan fırsatı!

60 yıllık köklü geçmişe sahip Polat Holding, Piyalepaşa İstanbul projesinde Ramazan ayı kampanyası başlattı. Projede, yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslim fırsatı başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu fiyat tablosu!

Aralık 2018 yılında teslim edilmesi hedeflenen Piyalepaşa İstanbul projesinde yüzde 35 peşinattan sonra vade farksız 60 ay, yüzde 0,45 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Proje 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018 de başlayacak!

Polat Holding tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutlar 2018'de teslim edilecek.

Piyalepaşa İstanbul Evleri teslim tarihi!

Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde dairelerin fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde uygun faiz oranlarıyla ödeme seçenekleri sunuluyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Aralık 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları...

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi Haberi

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen son iki blok satışa sunuldu. Cadde cepheli dairelerden ev almak isteyenler için yüzde 0,59 kredi faiz oranı ve 120 ay vade seçeneğinden yararlanabiliyor.

Toplam 760 adet konut ve 190 adet rezidanstan oluşan Piyalepaşa İstanbul'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 60 - 240 metrekare arasında onlarca farklı tipte daire bulunuyor.

İlk etap teslimleri gerçekleşen Piyalepaşa İstanbul projesinde yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha tesliminin yapılması planlanıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde konutların metrekare satış fiyatı 13 bin 500 lira rezidansların metrekare satış fiyatı ise 16 bin TL'den başlıyor. 

Konumuyla dikkat çeken proje D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane...