24 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018 de başlayacak!

 Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018 de başlayacak!

Polat Holding tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutlar 2018'de teslim edilecek.



Polat Holding tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutlar 2018'de teslim edilecek. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Beyoğlu bölgesinde sadece mekânsal değil, sosyal, kültürel ve ekonomik bir dönüşüme de öncülük etmeyi ve modern bir yaşam alanı yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Projede yaşam, eğlence ve alışverişi bir arada sunduklarını aktaran Yücel, "Tüm ihtiyaç ve beklentilere hitap edecek olan 1+1'dan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidans yer alıyor" dedi. 


Piyalepaşa İstanbul'un 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ve ulusal-uluslaraıası 120 mağazasıyla İstanbullular'm yeni alışveriş merkezi olmaya aday olduğunu belirten Yücel, "Proje içerisindeki 2 katlı Alışveriş Sokağı'nda mağazaların yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunacak. Alışveriş Sokağı ile İstanbullular'ı şehre ve sokağa geri çağıracak olan projede 'yaşayan' bir mahalle dokusu vurgulanıyor" diye konuştu. 


LEED SERTİFİKASINA ADAY 

Projede 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkın yer aldığını vurgulayan Yücel, bunun büyük avantaj olduğunu kaydetti. Yücel, sözlerim şöyle sürdürdü: "ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED sertifikasına aday olan Piyalepaşa İstanbul yeşil mimari ve sürdürülebilir kentsel tasarımın tüm avantajlarım sunuyor. Sadece binalar ölçeğinde değil, yerleşke kapsamında da birçok yeşil altyapı özelliklerini sunacak olan proje, kentsel alanlar için geliştirilmiş Leed Neighborhood Development sertifikasına sahip Dünya'da ve Türkiye'deki ilk projelerden biri olacak."


Sabah


Geri Dön