25 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul beyoğlu

Piyalepaşa İstanbul beyoğlu

Polat Holding tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutlar 2018'de teslim edilecek.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu satış ofisi!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu satış ofisi telefon numarası 0 212 212 04 04 olarak belirlendi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 8 bin 500 liraya!

Piyalepaşa İstanbul projesi konut, rezidans, avm, otel ve ofis şeklinde karma bir proje olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu'nda yükselen projede teslimlerin 2018 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükselen projede daireler 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Piyalepaşa İstanbul ödemeleri içeriğinde 36 ay vadede yüzde 0,30 faiz uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Ödemelere göre 48 aya varan vade sağlanan projede 760 daire ve 190 rezidans daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık ev fiyatları!

Toplam 760 konut ve 190 rezidanstan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında, 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul ile tarih yeniden canlanıyor!

Piyalepaşa İstanbul, İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının tecrübesiyle hayata geçiyor. Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan projede 2018 yılında yaşamın başlaması hedefleniyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu projesinde teslimler 2018'de!

Daire ve ofislerden meydana gelen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede toplamda 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu'nda metrekaresi 7 bin 500 TL'ye!

Ofis ve dairelerin yer aldığı projede fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 760 daire, 190 rezidans daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu'nda teslimler 2018'de!

Daire seçeneklerinin 1+0 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu'nda 760 tane konut ve 190 tane rezidans daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim!

İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Piyalepaşa İstanbul kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Projede yaklaşık 900 adet konut yer alıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje 82 bin 459 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı!

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Beyoğlu'nda yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vadeyle!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor!

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018!

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul beyoğlu Haberi

Piyalepaşa İstanbul beyoğlu

Polat Holding tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutlar 2018'de teslim edilecek. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Beyoğlu bölgesinde sadece mekânsal değil, sosyal, kültürel ve ekonomik bir dönüşüme de öncülük etmeyi ve modern bir yaşam alanı yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Projede yaşam, eğlence ve alışverişi bir arada sunduklarını aktaran Yücel, "Tüm ihtiyaç ve beklentilere hitap edecek olan 1+1'dan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidans yer alıyor" dedi. 


Piyalepaşa İstanbul'un 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ve ulusal-uluslaraıası 120 mağazasıyla İstanbullular'm yeni alışveriş merkezi olmaya aday olduğunu belirten Yücel, "Proje içerisindeki 2 katlı Alışveriş Sokağı'nda mağazaların yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap...