27 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Firma: Piyalepaşa Gayrimenkul

Proje: Piyalepaşa İstanbul

Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projede fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor..



Beyoğlu'nda en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Kampanya dahilinde 30 Kasım’a kadar 60 ay vadeli 0 faiz ve 120 ay vade yüzde 0,45 faizli ödeme seçenekleriyle ev sahibi olabilecek.

 

Ödeme konusunda kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği sunulan Piyalepaşa İstanbul’da fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

 

Piyalepaşa İstanbul'da sosyal donatıları ve kişiye özel ayrıcalıklı ödeme seçenekleriyle cazip fırsatlar sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika mesafede yer alıyor. 

 

Proje aynı zamanda Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumda yer alıyor.

 

Beyoğlu’nun ruhunu yansıtıyor

Projede 1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı (AVS) da yer alıyor.

 

82 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Piyalepaşa İstanbul’da  550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı’nda ulusal ve uluslararası 120 mağaza bulunuyor. 

 

2 katlı Alışveriş Sokağı’nda 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafelere de yer veriliyor. Proje bünyesinde spor alanlarına da yer veriliyor.

 

Alışveriş Sokağı 2018’de açılıyor

 

Açık alanda mağazaların yer aldığı Alışveriş Sokağı (AVS) adeta alış veriş merkezi konforu sunuyor. Yaklaşık 3 bin 900 araçlık 4 katlı otopark alanı bulunuyor. 

 

Yıl içerisinde çeşitli kültür sanat etkinliklerinin de yapılacağı  Piyalepaşa İstanbul  AVS’de 700 metrekarelik bir sergi salonu bulunacak. AVS’nin ilk etap 2018 yılında açılacak.

 

Tel : 0850 622 04 04 – 0212 212 04 04     
Web : http://piyalepasa.com.tr/  

 


projeye sor



Geri Dön