24 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul son blok

Piyalepaşa İstanbul son blok

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017 kapsamında 793 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projede fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı yatırımda değerlendi!

İstanbul’un yeni turizm aksı olarak gösterilen Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı, son üç yılda aktifleşen 24 yeni otel projesiyle Taksim Talimhane’ye rakip çıktı.

Piyalepaşa İstanbul'da yeni bloklar yarın satışa çıkıyor!

Beyoğlu'nda hayata geçen “Piyalepaşa İstanbul” projesinin yeni blokları olan J ve K Blokları satışa çıkıyor. Piyalepaşa İstanbul’da son durum ve proje hakkında tüm detayların paylaşılacağı basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Piyalepaşa İstanbul'dan GYODER kampanyasıyla 15 milyon TL'lik satış!

Beyoğlu Piyalepaşa'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kampanyanın bir haftalık diliminde 15 milyon liralık konut satışı yaptı.

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 24 aya kadar faizsiz taksit imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı kapsamında 24 aya kadar faizsiz ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları projesinde yaşam 2018 yılında başlayacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme şartları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde kredi masrafı olmadan uygun faizlerle ödeme imkanı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Piyalepaşa İstanbul son blok Haberi

Piyalepaşa İstanbul son blok

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen son iki blok satışa sunuldu. Cadde cepheli dairelerden ev almak isteyenler için yüzde 0,59 kredi faiz oranı ve 120 ay vade seçeneğinden yararlanabiliyor.

Toplam 760 adet konut ve 190 adet rezidanstan oluşan Piyalepaşa İstanbul'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 60 - 240 metrekare arasında onlarca farklı tipte daire bulunuyor.

İlk etap teslimleri gerçekleşen Piyalepaşa İstanbul projesinde yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha tesliminin yapılması planlanıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde konutların metrekare satış fiyatı 13 bin 500 lira rezidansların metrekare satış fiyatı ise 16 bin TL'den başlıyor. 

Konumuyla dikkat çeken proje D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane...