20 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul beyoğlu fiyat

Piyalepaşa İstanbul beyoğlu fiyat

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödemeleri kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu teslim tarihi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Piyalepaşa İstanbul görselleri!

Lansmanı Fransa'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan Piyalepaşa İstanbul projesinde satışların Nisan ayında başlaması planlanıyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul görselleri...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Nisan ayında satışa çıkacak olan Piyalepaşa İstanbul 440 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesi satışa çıkıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin tanıtımı MIPIM Fuarı'nda yapılacak. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek olan proje 82 bin 459 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları metrekare bazında 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen projenin lansmanı Fransa'da düzenlenecek olan MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı!

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Beyoğlu'nda yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vadeyle!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor!

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018!

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul beyoğlu fiyat Haberi

Piyalepaşa İstanbul beyoğlu fiyat

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


760 daire ve 190 rezidans daireden meydana gelen Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 


Konut büyüklüklerinin 55 metrekareden başlayıp 207 metrekareye kadar ulaştığı Piyalepaşa projesi toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede daire teslimleri Ocak ayı 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde konut fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans dairelerin metrekare birim bazında ise 10 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödemeleri kapsamında yüzde 35 peşin ödeme sağlandığında kalan tutalar için 24 ay 0 faiz uygulanırken, 36 ay yüzde 0,30...