27 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul ofis fiyatları

Piyalepaşa İstanbul ofis fiyatları

İstanbul Beyoğlun'da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul’da konut, rezidans, avm, otel ve ofisler yer alıyor. 82 bin metrekare alan üzerinde yayılan Piyalepaşa İstanbul’da Piyalepaşa Gayrimenkul imzası bulunuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatlar!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatlar kapsamında daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor. Teslimleri 2018 yılında başlayacak olan projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 adet konut ve 190 adet rezidans bulunuyor. Peki Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyisi seçildi!

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Piyalepaşa İstanbul Evleri konut fiyatları 2017!

Piyalepaşa İstanbul’da konut fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul’da farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) yer alıyor...

Piyalepaşa Beyoğlu güncel konut fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede rezidans daire, normal konut, ofis ve ticari alanlara yer veriliyor...

Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire, 190 rezidans, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 2017!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde konut, rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi konut, ofis ve ticari alanlardan meydana geliyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul Evleri ödeme koşulları...

Piyalepaşa İstanbul ofis fiyatları Haberi

Piyalepaşa İstanbul ofis fiyatları

Teslimlerin Ocak 2018'de gerçekleşmesi öngörülen proje Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselen Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin metrekare fiyatı 8 bin 500 lira, rezidansların metrekare fiyatı 10 bin 500 liradan başlıyor.


Konum olarak İstanbul Beyoğlu'nda yükselen projede yüzde 35 peşin ödemede, 24 aya kadar sıfır faizle, 30 aya kadar yüzde 0,30 faizle, 48 aya kadar yüzde 0,45 faizle taksit imkanı sunuluyor.


Konut

Piyalepaşa İstanbul’da dairelerin büyüklükleri 55 ile 207 metrekare arasnda değişiklik gösteriyorç Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daireler dizayn edildi. 


Toplamda 760 daireden oluşan Piyalepaşa İstanbul’da, ister kapalı ister açık alanda; alışverişin, eğlencenin ve çok çeşitli yeme-içme seçenekleri alıcıları bekliyor. 


Ofis

Ofis alanlarının 100...