19 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar

Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar

Polat Holding'e bağlı Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa edilen proje, 800 milyon dolara tamamlanacak. 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçecek Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, otel, ofis ve alışveriş sokağı bulunacak.

Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı!

Polat Holding Başkanı Adnan Polat’ın “Bu proje sayesinde dönüşümün kitabını yazacak duruma geldik” dediği Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı. Şu ana kadar yüzde 10’u satılan projenin yıl sonuna kadar yüzde 30’u satılması hedefleniyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi 2018 yılında teslim edilecek!

Beyoğlu - Hacıhüsrev'de yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 liradan başlıyor. 2018 yılında teslim edilecek olan projede 760 daire ve 190 rezidans bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul hologramla tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe ilk kez Piyalepaşa İstanbul, özel geliştirilen bir yazılımla etkin ve etkileşimli şekilde hologram teknolojisini kullanarak proje detaylarını interaktif tablet sunumu ile anlattı.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul projesi!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile inşa edilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 adet konut ve 190 adet rezidans bulunuyor. Peki Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi nerede?

Dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlangıç gösteren Piyalepaşa İstanbul'un 107 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı. Peki Piyalepaşa İstanbul projesi nerede?

Piyalepaşa İstanbul projesi Nisan'da satışa çıkıyor!

Adnan Polat'ın saçını beyazlatan proje yabancıların kadrajında İstanbul'da özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa da yabancı yatırımcılara tanıtıldı. Adnan Polat'ın 'Saçımı beyazlattı' dediği proje nisanda satışa çıkaca

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul 'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje İstanbul Beyoğlu 'nda hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Lansmanı yarın Beyoğlu Belediyesinde yapılacak olan proje 600 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri nerede?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ediliyor. Projede yaklaşık 900 adet daireye yer veriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Evleri nerede?

Piyalepaşa İstanbul'un lansmanı gerçekleşti!

Polat markasının inşaattaki tecrübesini ve gücünü “Piyalepaşa İstanbul” ile devam ettiren Piyalepaşa Gayrimenkul, konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan projenin detaylarını ve satış rakamlarını açıkladı.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018!

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 1+1'ler 832 bin 900 TL'ye!

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam Haziran'da başlıyor. İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen projede konut fiyatları 55,07-107,96 metrekare 1+1'lerde 832 bin 900 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul Evleri daire satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri daire satış fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul güncel fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul güncel fiyat listesi 2017 kapsamında projede fiyatlar 793 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projede fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme kampanyası!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul 'da fiyatlar 793 bin TL'den başlıyor. İşte Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme kampanyası..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 güncel daire satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul 2017 güncel daire satış fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Projedeki daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi!

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri 2018'in sonunda yapılacak...

Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar Haberi

Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, yurt dışındaki fuarların ardından Türkiye'de tanıtıldı. Polat Holding'e bağlı Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa edilen proje, 800 milyon dolara tamamlanacak. 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçecek Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, otel, ofis ve alışveriş sokağı bulunacak. Proje kapsamında 760 daire ve 190 rezidans satışa sunuldu. Şu ana kadar yüzde 10'u satılan projenin yıl sonu hedefi yüzde 30'a ulaşmak. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "İstanbul'un hızla kentsel dönüşüme girmesi gerekiyor. Biz bu süreçte dönüşümün kitabını yazabilecek hale geldik" dedi. 


Sabah