19 / 03 / 2024

Folkart Nova nerede?

Folkart Nova nerede?

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Nova

Folkart Nova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Yatırımlarını son sürat sürdüren Folkart Yapı, yeni projeler için start verdi. Folkart Yapı'nın yeni projesi  İzmir  İli, Konak İlçesi, Halkapınar Mahallesi, 7804 Ada, 1 Numaralı Parsel sınırlarında inşa edilecek.

Folkart Nova adını taşıyan proje satış sürecinin devam ettiği Folkart Vega projesinin yanı başında hayata geçirilecek. Proje 175 milyon TL'ye mal olacak.

Folkart Nova nerede?
Folkart Nova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Folkart Nova  nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje ile ilgili bazı bilgiler verelim.

Detayların belli olduğu Folkart Nova projesinde ; 68 adet konut, 99 rezidans ofis ve 14 dükkan yer alacak. Projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı.

Folkart Nova nerede?

Arsa alanı 8 bin 61 metrekare olarak belirlenen Folkart Nova projesinde, sosyal donatı alanları, otopark ve yeşil alanlar yer alıyor. 

Folkart Yapı Folkart Nova projesinde zemin-3 bodrum katlar otopark, zemin kat ve zemin+1 kat ticari dükkanlar, zemin+2 ve 3. kat sosyal tesisler, 4. kat ila 14. kat arası konutlar ve 15. kat ila 38. kat arası rezidans ofisler yer alacak.

Folkart Vega projesinde yer alan 293 adet konuta, Folkart Nova projesiyle 68 adet konut ilave edilecek ve toplam 361 adet konut kapasitesine ulaşımış olacak.

Folkart Nova nerede?

Folkart Nova nerede?
Folkart Nova nerede sorusuna projenin güneyinden metro hattı/demiryolu hattı güzergahı geçmekte olup, projenin kuzeyinde de Mürselpaşa Bulvarı Yan Yolu bulunuyor yanıtını verebiliriz.

Web: https://folkart.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön