20 / 04 / 2024

Folkart Towers projesinin ikinci kulesinde de yaşam başladı!

Folkart Towers projesinin ikinci kulesinde de yaşam başladı!

400 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Folkart Towers'ın Nisan ayında tamamlanan birinci kulesinin ardından ikinci kulesinde de yaşam başladı. 220 rezidans ve 500 ofisin yer aldığı projenin yüzde 85'i kısa sürede satıldı.



İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaklaşık 400 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve son dönemde kente kazandırılan en büyük projelerin başında gelen Folkart Towers'ın ikinci bloğunda da yaşam başladı. 

Geçtiğimiz Nisan ayında tamamlanan ilk kulenin ardından yapımına hızla devam edilen ikinci kulede Ağustos ayından itibaren oturmaya başlayan müşteriler, bu özel projenin ayrıcalığını da yaşamaya başladı. Toplam 220 rezidans ile 500 ofisin bulunduğu Folkart Towers'taki özel yaşam alanlarının yüzde 85'i rekor sayılabilecek bir sürede satıldı. 80 ve 200 metrekare arasında değişen rezidanslar ile 60 metrekare ve bin 1150 metrekare arasında büyüklüğe sahip sınırlı sayıdaki ofisin de satışları devam ediyor. 


4 BİN KİŞİ YAŞAYACAK

Çarşı içinde toplam 40 mağazanın bulunduğu proje aynı zamanda, dünyaca ünlü markalar, lüks restoranlar, özel spor salonları ve alışveriş merkezleriyle de, kendi içinde ayrı bir yaşam merkezi kurmuş olacak. Yaklaşık 4 bin kişinin yaşayacağı Folkart Towers'ı, ofis ve dükkanların da tam olarak açılmasıyla birlikte günde ortalama 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 


EŞİ BULUNMAYAN PROJE 

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Türkiye genelinde eşi bulunmayan bir projeyi İzmir'e kazandırdıklarını söyledi. Muhteşem körfez manzarası eşliğinde bölgeye ayrı bir yaşam alanı sunduklarını vurgulayan Sancak, Türkiye genelinde kalitesini kanıtlayan birçok markayı da Folkart Towers bünyesinde İzmirlilerle tanıştıracaklarını dile getirdi. Sancak, "Folkart Towers çatısı altında, lüks araç. Toplam 46 kattan oluşan ikiz kulelerdeki rezidansların metrekare fiyatı ortalama 3 bin dolardan satışa sunuluyor. 

ların yer aldığı Yeniköy Motors'dan tutun da, kalitesiyle kendini ispatlayan Yüzevler Restoran, Sütiş, Starbucks ve Kırçiçeği gibi birçok marka bulunacak. Türkiye genelinde tanınan markalar ile İzmir'in markalarını birleştireceğiz. Ayrıca 5 bin metrekare büyüklüğündeki Carrera Fitness ve SPA ise, markanın Türkiye'deki en büyük spor salonu olacak. Aralık sonu itibariyle ofislerimizin büyük çoğunluğu açılmış olacak. Şubat sonunda ise yüzde 100'e ulaşmış olacağız" dedi. 

Folkart Tovvers'ın ortaya çıktığı ilk günden itibaren, beklentilerin çok üzerinde talep gördüğünü söyleyen Sancak, proje tamamlanmadan büyük satış oranlarına ulaştıklarına dikkat çekti. Müşterilerinin kendilerine olan güvenlerini proje devam ederken gösterdiğini anlatan Sancak, bundan sonra yeni yatırımlarla kente katkı koymaya devam edeceklerini ifade etti. özellikle Bayraklı bölgesinde önümüzdeki dönemde önemli yatırımlar yapılacağını belirten Sancak, "Bölgemizde, şu an için yapımı devam eden 10 proje var. Bayraklı, önümüzdeki yıllarda kentin kalbinin attığı bir merkez olacak. Bölgede 450 hektarlık, yatırım için oldukça geniş bir alan var. Önümüzdeki 20 yıl içinde bölgeye, toplam değer olarak Folkart'nın 125 katı proje kazandırılacak" diye konuştu. 


HaberTürk Egeli


Geri Dön