25 / 04 / 2024

Folkart Towers'ta teslimler Aralık'ta!

Folkart Towers'ta teslimler Aralık'ta!

İzmir'de inşa edilen Folkart Towers, Aralık'ta sahipleriyle buluşuyor 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen 200 metre yüksekliğindeki iki kuleden oluşan Folkart Tovvers konutlarının yüzde 70'i şimdiden satıldı...



Folkart Yapı Proje Müdürü Ayetullah Mutlu, Folkart Tovvers projesinin Türkiye'deki birçok ilki bira raya getirdiğini söyleyerek modern bir yapıda olması gereken her noktayı hesaplayarak yola çıktıklarını vurguladı İzmir'in son dönemdeki en prestijli ve en gözde projelerinin başında gelen Folkart Tovvers için geri sayım başladı. Yapımına 2011 yılının haziran ayında başlanan ve toplam 46 katlı iki kuleden oluşan Folkart Tovvers'ın ilk bloğu Aralık ayının sonunda sahiplerine teslim edilecek. 


Yapımına daha sonra başlanan diğer blok ise 2014'ün mayıs ayında tamamlanacak. Merakla beklenen Folkart Tovvers'la binlerce İzmirli kendilerini özel hissedecekleri bir yaşam alanına kavuşacak. 

Toplam 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen ve 200 metre yüksekliğindeki iki kuleden oluşan Folkart Towers'taki konut ve ofislerin yüzde 70'i satıldı. 


Bayraklı ve İzmir'in yeni simgesi olacak ve son teknolojinin tüm imkanlarıyla gözler önüne koyulduğu Folkart Tovvers'ta daire veya ofis almak isteyenler ise elini çabuk tutmalı. 27 bin metrekare arsa büyüklüğüne sahip Folkart Tovvers, faaliyete geçtiğinde 4 bin kişinin çalışıp, yasayabileceği dev bir kompleks haline gelecek. îki blok halinde inşa edilen projede, büyüklüğü 80 ile 220 metrekare arasında değişen 1 + 1,2+1 ve 3 + 1 daireler bulunuyor. Her blokta zemin katlar ise alışveriş alanı olarak tasarlanmış. Projede 8'inci kata kadar konut, 18'inci ve 43'üncü kat arasında da ofisler yer alıyor. 


Folkart Tovvers'ta kat ve konumuna göre metrekare fiyatı 2 bin 850 dolar ile 3 bin dolar arasında değişiyor. 


Toplam 440 ofis ve 213 konutun bulunduğu Folkart Towers'ın, İzmir'in yeni çekim merkezi olmasına kesin gözle bakılıyor. 

Yapının üst katlarında yer alan ofis alanları 60 metrekare ile bin 170 metrekare arasında değişiyor. 


İLKLERİN PROJESİ Folkart Yapı Proje Müdürü Ayetullah Mutlu, Folkart Tovvers projesinin Türkiye'deki birçok ilki biraraya getirdiğini söyledi. 

Modern bir yapıda olması gereken her noktayı hesaplayarak yola çıktıklarını vurgulayan Mutlu, "Her kuleye depremin etkisini azaltmak için deprem sönümleyicileri yerleştirdik. 

Türkiye'de ilk kez hidrolik güvenlik perdesi kullandık. Cephe genişlikleri ve konsept olarak ise blokları aynı düşündük. Yoğunluk yaşanmaması için otomasyonla asansörlere yönlendirme yapıyoruz. Ayrıca projede misafirlerimizin rahat etmesi için ofisler ile konuta giriş alanlarını da ayırdık" dedi. 


Folkart Tovvers'ta konutların yapılı, ofislerin ise çıplak olarak teslim edileceğini dile getiren Mutlu, "Konutların tamamında beyaz eşya vereceğiz. Yerler lamine parke olacak. Ofisler ise çıplak olacak. İki blokta da merkezi havalandırma, soğutma ve ısıtma olacak. Yaptığımız yeniliklerle İzmir'de yapı kriterlerini değiştiren bir proje ortaya koyduk" diye konuştu. 


Habertürk




Geri Dön