19 / 04 / 2024

Realist Tuzla'da teslimler Aralık'ta!

Realist Tuzla'da teslimler Aralık'ta!

Firma: Gelecek Yapı

Proje: Referans Tuzla

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı ile basına tanıtılan Realist Tuzla'da teslimler Aralık'ta yapılacak. Projede son 20 daire alıcısını bekliyor..



Realist Tuzla,  Gelecek Yapı  imzası ile İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçiriliyor. "Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı ile basına tanıtılan projede son 20 daire alıcısını bekliyor.

6 katlı 2 blok halinde yükselen Realist Tuzla, toplamda 134 daire ve ticari birimler bulunuyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Projede çocuk oyun parkı, açık-kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness, 2 adet asansör, jeneratör, kamelya, görüntülü diafon sistemi, 24 saat güvenlik, merkezi ısıtma sistemi, internet altyapısı, peyzaj alanları, mağazalar gibi alanlara da yer veriliyor.

Realist Tuzla, Devlet Hastanesi'ne ve Tuzla Tersaneler'e 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 7 dakika, Tuzla Marina'ya 4 dakika,  Viaport ve Neomarin AVM'ye ise 6 dakika mesafede yükseliyor.

Daire teslimlerinin Aralık ayında yapılacağı projede 2+1 daireler 325 bin TL, 1+1 daireler ise 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Yüzde 10 indirim fırsatı sunulan Realist Tuzla'da kişiye özel ödeme planları da oluşturulabiliyor. 

Realist Tuzla da teslimler Aralık ta!


Adres: Evliya Çelebi Mh. Küme Sok. No:10 TUZLA/İSTANBUL 

Tel: +90 216 446 46 57 
Web: http://www.gelecekrealist.com/


 


projeye sor



Geri Dön