25 / 04 / 2024

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Firma: Folkart Yapı

Proje: Urla Bademler

Folkart, kamuoyunda ‘İTOKENT 2’ arazisi olarak bilinen, 200 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı satın aldı. Urla Bademler’deki arazide, “doğayla içiçe bir yaşam vadeden” yeni bir proje için, ön çalışmalarını başlattı.



Bugüne kadar İzmir’de imzasını attığı yenilikçi, estetik, modern, teknolojik ve çevreci yaşam alanları ile sektörün öncü firması olan Folkart, Urla Bademler’de yeşille içiçe, 180 villaya sahip yeni bir yaşam merkezi inşa edecek. 

DOĞAYLA BAŞBAŞA

Folkart’ın Urla Bademler’de satın aldığı 202 bin 861 metrekare büyüklükteki arazide, yeşille içiçe yaşanabilecek, doğayla başbaşa kalınabilecek, 180 villadan oluşacak yeni bir yaşam merkezi için projelendirme çalışmalarını başlattı. 

Doğal güzellikleriyle olduğu kadar, bölgeye has iklimiyle de 4 mevsimin doyasıya yaşanabileceği Urla’da, Ege’nin eşsiz lezzetlerin tadılabileceği gastronomi alanlarına da çok yakın şekilde yükseliyor. 

Kamuoyunda İTOKENT 2 arazisi olarak bilinen Seferihisar-İzmir Karayolu üzerinde inşa edilen proje,  İzmir  Konak’a 33 kilometre, İzmir Narlıdere’ye 20 kilometre, Güzelbahçe’ye 10 kilometre, Seferihisar’a 11 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Konak’tan yaklaşık 30 dakikada ulaşım sağlanabilen proje için, doğal yaşam odaklı bir konsept tasarlanıyor. Projede doğal yaşamın ihtiyaçlarını karşılayacak oranda, ticari alanlara da yer verilecek. 

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

ÇEVRE ODAKLI PROJE

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, merkezinde doğal yaşam anlayışının ön planda tutulduğu, üst düzey çevre duyarlılığına sahip projeyle ilişkin şunları kaydetti: 

“Urla Bademler’de yeni satın aldığımız bu arazi için, hemen kolları sıvadık. Ön çalışmaları başlattık. Güzel İzmir’e yakışacak; çok güzel bir proje inşa etmek istiyoruz. Yeşille örülü, doğal ve organik yaşamın odağında bulunduğu, özel bir proje hayal ediyoruz. Ege Bölgesi’ne has zeytin, meyve ağaçları ve bitkileri ile süslenecek projemiz, İzmir’in yanıbaşında, yaz-kış yaşanabilecek bir merkez olacak.” 

PLAJLARA 10 DAKİKA

İzmir merkezden yarım saat süren bir yolculuk sonrası proje alanına ulaşılabileceğini belirten Mesut Sancak, “Kent merkezine hem yakın, hem de kentin yoğunluğundan uzak bu alanda, yeni bir yaşam merkezi oluşturacağız. Seferihisar’a ya da Urla’daki plajlara 10 dakika mesafede bulunan proje alanımızda, özgürce yaşamanın tadına varabileceksiniz. Çok iddialı ve özel bir proje için çalışmalarımıza başladık” dedi. Mesut Sancak, konuyla ilgili dönem dönem bilgi paylaşımında bulunacaklarına dikkat çekti.

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

URLA’DA AKLA GELENLER

Urla’nın tarihi MÖ 4000’lere kadar uzanıyor. Klazomenai Antik Kenti’ne ev sahipliği yapan şirin ilçe, zeytin ve zeyinyağının yanı sıra üzüm bağları ile de ünlenmiş durumda. Enginar Festivali’nin gerçekleştirildiği Urla, Çeşme’ye, Seferihisar’a ve Güzelbahçe’ye komşu konumdayer alıyor. İlçe’nin kuzeyinde ve güneyinde çok özel plajlar ve koylar bulunuyor. 

SEFERİHİSAR’IN ANIMSATTIĞI 

Türkiye’nin ilk “Sakin Şehir” ünvanına sahip olan ilçesi Seferihisar, MÖ 3000’lere kadar uzanan geçmişi ile dikkat çekiyor. Seferihisar, Teos Antik Kenti’nin yanı sıra tarihi bölgesi Sığacık Kalesi ile de ön plana çıkıyor. Sığacık Yat Limanı’na komşu konumda yükselen tarihi kale ve içindeki dar sokaklar, şehrin en özel yerlerinden. Ayrıca Seferihisar zeytin, zeytinyağı, turunçgiller gibi Ege Bölgesi’ne has bitkilerin yetiştiği iklimiyle de dikkatleri topluyor. 

Web: https://folkart.com.tr/


projeye sor



Geri Dön