25 / 04 / 2024

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Halkapınar projesi

Folkart Yapı, İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni proje yapacak. Proje, 285 milyon TL'ye mal olacak..



Folkart Yapı, İzmir'in Konak İlçesi'ne bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 20 bin 715,16 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projenin 285 milyon TL'ye mal olması bekleniyor.

Halkapınar Toplu Konut ve Ticaret Merkezi projesinde toplam 293 konut ve 541 home ofis, 22 zemin ofis ve 17 ticari dükkan yapılması planlanıyor. 

A1 ve A2 olarak nitelendirilen 15. katta birbirine bağlı olan A ve B olmak üzere 2 kule bloğu ve bunların altında baza katları inşa edilecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. 

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Aynı zamanda proje alanı zemin katında yer alacak 22 adet zemin ofis ve 17 adet bağımsız bölümden oluşan dükkânlara yer veriliyor. 

Folkart Yapı Konak Halkapınar projesinde yeşil alan, spor alanı, açık ve kapalı otopark alanı gibi ünitelere yer veriliyor. 

Proje alanının güneyinden metro hattı/demiryolu hat güzergahı geçmekte olup, kuzeyinde ise Mürselpaşa Bulvarı Yan Yolu bulunuyor.  

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Proje, cazibe merkezi haline getirilecek olup, modern konut ve ticaret merkezi niteliğinde bir yerleşke kurulup satışa sunulacak.

 

http://www.folkart.com.tr/


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön