26 / 04 / 2024

Folkart Yapı Halkapınar projesi

Folkart Yapı Halkapınar projesi

Folkart Yapı, İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni proje yapacak. Proje, 285 milyon TL'ye mal olacak..

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap kura çekilişi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesi için soru önergesi verildi!

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Folkart Vega'nın silueti ortaya çıktı!

Alsancak ile Halkapınar arasında inşa edilen  Folkart Vega’nın zarif silueti belli olmaya başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımların yapılacağını dile getirdi. 

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap 2020 başvuru şartları!

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap fiyatları ne kadar 2020?

İzmir Halkapınar-Otogar Metrosu'nun ihalesi yakında!

AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkapınar-Otogar arasında 2,3 katrilyon maliyetle bir metro hattı yapmak için çalışmalara başladık. İnşallah yakında bu projenin ihalesine de çıkacağız" dedi...

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesi ne zaman bitecek?

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesine aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Folkart Yapı Folkart Vega!

Folkart Yapı Folkart Vega projesinde daire satışları devam ediyor. TAGO Mimarlık tarafından dizayn edilen projede 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Folkart Vega'da 36 ay yüzde 0 faiz imkanı!

Folkart Yapı imzası ile Alsancak ile Halkapınar arasında hayata geçirilen Folkart Vega'da 36 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor...

İzmir Halkapınar-Otogar Metrosu başka bahara kaldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilmesi planlanan Halkapınar-Otogar Metrosu'nun yapım işinden çekildi. 531 milyon liraya mal olması planlanan projenin inşaatına başlanamıyor.

Folkart Yapı Halkapınar projesi Haberi

Folkart Yapı Halkapınar projesi

Folkart Yapı, İzmir'in Konak İlçesi'ne bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 20 bin 715,16 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projenin 285 milyon TL'ye mal olması bekleniyor.

Halkapınar Toplu Konut ve Ticaret Merkezi projesinde toplam 293 konut ve 541 home ofis, 22 zemin ofis ve 17 ticari dükkan yapılması planlanıyor. 

A1 ve A2 olarak nitelendirilen 15. katta birbirine bağlı olan A ve B olmak üzere 2 kule bloğu ve bunların altında baza katları inşa edilecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. 

Aynı zamanda proje alanı zemin katında yer alacak 22 adet zemin ofis ve 17 adet bağımsız bölümden oluşan dükkânlara yer veriliyor. 

Folkart Yapı Konak Halkapınar projesinde yeşil alan, spor alanı, açık ve kapalı otopark alanı gibi ünitelere yer...