26 / 04 / 2024

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Firma: Kar Yapı

Proje: Edonia Garden

Kar Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi yakında satışa çıkacak. Henüz ön talebin bile toplanmadığı proje konumu ile dikkat çekiyor...



"İstanbul'un taşı toprağı altın" sözü son zamanlarda yapılan yatırımlarla hayat buldu. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çeken Pendik ilçesinde 20'den fazla konut projesi inşa ediliyor. Önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin en çok konuşulan ilçesi olacak olan Pendik, inşaat firmalarının radarında. Kar Yapı'da Pendik'e yatırım yapan firmalardan birisi...

 

Pendik'in daha da gelişeceğini söyleyen Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, "Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı sıra sanayi bölgeleri ile eğitim kurumlarına olan yakınlığı nedeniyle istihdam ve ikamet sayısının artacağını ve yeni konutlara ihtiyaç olacağını düşünüyoruz." dedi. 

Edonia Garden projesi geliyor


Bölgedeki konut ihtiyacını gidermek için yeni projelere devam eden Kar Yapı, Pendik'te  Edonia Garden  isimli projeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde ön talebin toplanacağı proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 4 kilometre, Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1.5 kilometre, hızlı feribota 7 kilometre ve Gedik Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. 

 

Şenol Üçüncü, "Projenin etrafı, ulaşımı kolay hale getiren yeni bağlantı yollarıyla çevrili. Projeden E-5’eve sahile araçla 5 dakikada, yürüyerek ise yine dakikalar içinde ulaşmak mümkün oluyor. Biz de fırsat çıktıkça bu değerli bölgede yeni yatırımlar gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi. 

 

 


projeye sor



Geri Dön