26 / 04 / 2024

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 



Kar Yapı, ev sahibi olmayı kolaylaştırmak amacı ile 'Edonia Garden' projesinde 'yılın son kampanyası' adıyla hayata geçirdiği kampanyasını uzattı. 2018 yılı sonunda sona ermesi planlanan kampanya, gelen talep doğrultusunda 31 Mart tarihine kadar uzatıldı. 
 
Kar Group, Kar Yapı bünyesinde hayata geçirdiği Pendik’teki ilk projesi ‘Edonia Garden’dan konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneği sunuluyor. 

Kampanya kapsamında 'peşin fiyatına yüzde 25 peşinat kalanı teslimde öde' şeklinde ev sahibi olunabilirken, 'peşin fiyatına yüzde 35 peşinat ve 36 ay eşit taksit' fırsatıyla da konut sahibi olma imkânı sunuluyor. 
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, kampanyanın talep üzerine uzatıldığına dikkat çekti. Üçüncü "2018 yılı sonuna kadar geçerli olan kampanyamızı gelen talep üzerine 31 Mart'a kadar uzattık. Bu sene grup olarak 50'nci yaşımızı kutluyoruz. Yarım asırlık bir şirket olmanın gururunu ve mutluluğunu yatırımcılarımızla paylaşıyoruz. Peşin 254 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunduğumuz projemizde yıl sonuna özel çalıştığımız kampanyamızı uzattık. Konut almak isteyenlere iki farklı ödeme seçeneği sunuyoruz. Vade farkı almadan faizsiz isteyen 'peşin fiyatına yüzde 25 peşinat ve kalanı teslimde öde' seçeneğini, isteyen faizsiz, vade farksız yüzde 35 peşinat ve şirket bünyesinde 36 ay eşit taksit' fırsatını seçebiliyor.
Bu fırsatları değerlendirerek projemizden daire alan yatırımcılarımıza konutlarını 2020 yılının ilk çeyreğinde teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. 
 
Metrekare büyüklükleri brüt 62.49 metrekare ila 147.41 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip bulunuyor. 

Projede; açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolları yer alıyor. ‘

Web: www.edoniagarden.com


Geri Dön