25 / 04 / 2024

Folkart, yeni yılda gökyüzünü renklendirecek!

Folkart, yeni yılda gökyüzünü renklendirecek!

200 metre yükseklikte ve 46 katlı Folkart Towers ikiz kulelerinden yapılacak gösterilerde yaklaşık 6 bin adet havai fişek kullanılacağı açıklandı. Türkiye'de ilk defa bir binadan bu büyüklükte bir gösteri düzenleneceği belirtildi.




İzmir, yeni yılı Folkart Towers ikiz kulelerinden yapılacak havai fişek ve ışık gösterisi ile karşılayacak. 200 metre yükseklikte ve 46 katlı Folkart Towers ikiz kulelerinden yapılacak gösterilerde yaklaşık 6 bin adet havai fişek kullanılacağı açıklandı. Türkiye'de ilk defa bir binadan bu büyüklükte bir gösteri düzenleneceği belirtildi. 

Facebook'ta #FolkartİzmiriAydınlatıyor hashtagi ile yapılacak havai fişek gösterisinin en güzel fotoğraflarını paylaşanlara Folkart Towers'da yer alan restoranlarda yemek, Carrera Fitness&SPA üyeliği gibi sürpriz hediyeler verilecek. 

Gösteride özel bir teknikle binaya yerleştirilen hava fişekler ve ışık düzeni için 40 kişi görev alacak. Birçok ilkleri barındıran özel gösterinin hazırlık aşaması 2 ayda tamamlandı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "2015 yılının tüm İzmirliler ve  İzmir  sevdalılarına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim. Folkart ailesi olarak İzmir'e ne yapsak az diyoruz ve çalışmalarımıza büyük bir şevkle devam ediyoruz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön