28 / 03 / 2024

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.



Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtleri arasında yer alan Eyüp’te hayata geçirdiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Forev Modern Eyüp projesiyle Eyüpsultan bölgesindeki yatırımlarını büyüttüklerini belirten Proje Satış Müdürü Baki Özdemir yarım milyondan fazla kişinin yaşadığı Eyüp’ün tam merkezinde inşa ettiği projesi Forev Modern Eyüp’de daire teslimleri başladı. 45 bin metrekare inşaat alanına yükselen ve toplam 279 adet daire ve 7 adet ticari üniteden meydana gelen Forev Modern Eyüp’de 1. etap da yaşam başladığını söyledi.

Proje Satış Müdürü Baki Özdemir, 2018 Ağustos ayında satışa sunulan projede teslimlerin planlanan süreden erken başladığını dile getirdi. Özdemir, "Lokasyonu, mimarisi, yeşil alanı ve gelişen ulaşım hatlarının merkezindeki konumu ile Forev Modern Eyüp, son dönemin beğenilen projeleri arasında yer aldı. Ülke ve sektör olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bir süreçte, satışa sunduğumuz 279 dairenin yüzde 90’nın satışı tamamlandı."

En çok 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipinin tercih edildiği dile getiren Özdemir, projeden daire alanlar arasında yapılan ankette göre yüzde 80’ inin, Forev Modern’de yaşamayı tercih ettiğini belirtti.

Özdemir; “Eyüpsultan bölgesi İstanbul’un tarihi ve turistik semtleri olan Taksim ve Sultanahmet’e yakınlığı ile aynı zamanda Büyükdere Caddesi ve Maslak gibi İstanbul’un önemli iş ve yaşam merkezlerine kolay ulaşımı, Eminönü-Alibeyköy tramvay hattına yakınlığı, İstanbul Havalimanı bağlantı yolu ile 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Avrupa Yakası başlangıç noktasında ve Alibeyköy metro hattında yer alan projemiz bu eşsiz konumu ve zengin ulaşım imkânları ile ön plana çıkmaktadır. Eyüpsultan beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmak istedik ve Forev Modern Eyüp’ü hayata geçirdik” diye konuştu.


Yeni Proje Geliyor!

Forev Yapı, bu yılın sonunda yeni  projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Projeler kapsamında binlerce kişiye istihdam oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Proje Satış Müdürü Baki Özdemir, yeni projelerinin panoramik Haliç manzarası ile dikkat çektiğini söylerken çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren proje, ferahlığı sevenler için geniş daireleri, özel bahçeli modern yalı daireleri, minimaliz mi sevenler için İskandinav tarzı daireleri buluşturuyor. Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmayı hedeflediklerini” söyledi.

Telefon: 444 38 13
Web: www.forevmoderneyup.com
 

Forev Yapı'dan Eyüpsultan’a yeni proje!


Geri Dön