19 / 04 / 2024

Fortis İstanbul projesi bu ay satışta!

Fortis İstanbul projesi bu ay satışta!

Firma: Yiğit Group

Proje: Fortis İstanbul

Sefaköy'de Aslanlı Tır Parkı'nın yerinde inşa edilecek olan Fortis İstanbul projesinin satış ofisi önümüzdeki haftaya açılacak. 705 rezidans ve ticari ünitelerden oluşan Fortis İstanbul projesinde satışlar bu ay başlayacak...




Yiğit Group tarafından hayata geçirilecek olan  Fortis İstanbul  projesi Küçükçekmece Sefaköy'de Aslanlı Tır Parkı alanında inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 705 rezidans daire ve ticari ünitelerden meydana gelecek.


Fortis İstanbul projesi bu ay satışta!


3 blok olarak tasarlanan Fortis İstanbul projesinde blokların altı çarşı olacak. 9 bin 280 metrekare alanda inşa edilecek Fortis İstanbul projesinin toplam inşaat alanı 69 bin metrekare.


Fortis İstanbul projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tipleri olacak. Fortis İstanbul'da  açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Fortis İstanbul projesi bu ay satışta!


Fortis İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre yakınlıkta yer alıyor. 


Fortis İstanbul satış ofisi ve örnek daire hazırlıkları sürüyor. Projenin satış ofisi önümüzdeki haftaya yetiştirilecek. Sonrasında satışların başlaması planlanıyor. Fortis İstanbul projesinin kazık çalışmaları devam ediyor.


Fortis İstanbul projesi bu ay satışta!


Tel: 0212 739 21 21

Web: www.yigitgroup.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön