19 / 04 / 2024

Forum Diyarbakır için REC proje denetimi!

Forum Diyarbakır için REC proje denetimi!

REC Real Estate Consultancy, İstanbul ' da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendiğini bildirdi...



Faaliyet ve uzmanlık alanı gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul'da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendiğini bildirdi. 


Bu yeni proje ile Frankfurt'lu gayrimenkul danışmanlık şirketinin Türkiye'deki faaliyetlerini genişletmeye devam edeceği öğrenildi. Alman - Türk uzman ekibi, Dr. Tarkan Barin (proje yönetimi), Faruk Başer (proje sorumlusu - inşaat) ayrıca Dieter Reineck ve Henry Fritzsche (proje sorumlusu - teknik yapı donanımı) gibi isimlerden oluşuyor. 


Hollandalı Multi şirketine ait olan Multi Turkey'in, 12 Avrupa ülkesi ve Türkiye dahil bütün Avrupa'da 500'den fazla çalışanı ile faaliyet gösterdiği ayrıca, perakende uzmanı olarak Avrupa genelinde toplam 60 alışveriş merkezini yönetmekte olup, Forum Diyarbakır şirketin 12. alışveriş merkezini oluşturduğu bildirildi. 


Tünaydın 


Geri Dön