17 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan: İzmir için 200 proje hazır!

Hüseyin Aslan: İzmir için 200 proje hazır!

CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer'i ziyaret etti. Aslan; "İzmir için 200 proje hazır." dedi...



CHP'den  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer'i ziyaret etti. Bayraklı'da coşkulu bir kalabalık tarafından Türk bayraklarıyla karşılanan Aslan, projelerini partililerle paylaştı. Bayraklı'nın İzmir'de hizmete en çok ihtiyaç duyan ilçe olduğunu söyleyen Aslan, planlı bir kentsel dönüşümle Bayraklı'nın Türkiye'ye örnek olabileceğini vurguladı. Ege Koop olarak 30 yıldır yerinde kentsel dönüşümü uyguladıklarına dikkat çeken Aslan, şunları söyledi:


200 PROJE HAZIR

 "Seçimden önce verdiğim her söz benim namusumdur. Ben bu yolda halkın emrine amadeyim. Bugüne kadar alışılmışa gelen siyasetçilerden değilim. Bugüne kadar verdiğim her sözün hesabını veririm. Şu ana kadar İzmir için 5 ana proje hazırladım. Ben yatıyorum kalkıyorum, 'proje' diyorum. İzmir için 200 proje ile yola çıktım. Ben kendimi tatmin etmek için göreve talip değilim. Aday olmasam da projelerimizin hayata geçirilmesi için aday olmuş gibi çaJışınm. Ben hizmet etmek için göreve talip oldum." Sağlık Serbest Bölgesi projesinin İzmir için Expo kadar önemli olduğunu dile getiren Aslan, "Bakanlar Kurulu, projeye bir an önce onay vermeli. 

Bunun için 160 ülkenin imzasına gerek. Sağlık Serbest Bölgesi, İzmir için Expo kadar önemli" dedi.


Mert Neşet MUSLU/Habertürk Gazetesi


Geri Dön