28 / 03 / 2024

Diyarbakır'a 100 milyon Euro'luk AVM!

Diyarbakır'a 100 milyon Euro'luk AVM!

Bölgede önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için toplam 100 milyon Euro yatırım yapıldı.



MultiTurkey, ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezini Diyarbakır'da açıyor.


Bölgede bugüne kadar önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için toplam 100 milyon Euro yatırım yapıldı. 


Forum Diyarbakır, şehirde 1.500 kişilik istihdam yaratacak. 

54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı seçkin markayla hizmet verecek olan Forum Diyarbakır, 27 Mayıs'ta kapılarını açacak. Forum Diyarbakır'ın açılışı nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, "Türkiye ekonomisi büyüdükçe alışveriş ve perakende sektörü de büyüyor. Anadolu'da da alışveriş merkezlerine talep artıyor. Anadolu 'dala beklenti ve ihtiyaçları yakından takip ve analiz ediyoruz. Multi Turkey olarak, Anadolu'ya iyi projeler götürebilmek, bölgenin kalkınmasına destek olmak istiyoruz" dedi. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat Şirketi Genel Müdürü Selahattin Altındağ da "İmza attığımız sayısız projelere Forum Diyarbakır ile bir yenisini eklemekten dolayı gururluyuz" dedi. 



Star





Geri Dön