29 / 03 / 2024

Forum Diyarbakır yükselmeye devam ediyor!

Forum Diyarbakır yükselmeye devam ediyor!

Türkiye’de 2004’ten bu yana 3,4 milyar Euro’luk yatırım gerçekleştiren Multi Development Türkiye’nin ülke genelindeki 12’inci, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci Forum Alışveriş Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor...



Türkiye’de 2004’ten bu yana 3,4 milyar Euro’luk yatırım gerçekleştiren Multi Development Türkiye ve bugüne kadar bölgede önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin %50 ortaklığıyla hayata geçirilen Forum Diyarbakır, 53.000 m2’lik kiralanabilir alanıyla Diyarbakır’ın ve bölgenin yeni çekim merkezi olacak.

Geliştirdiği ve aynı zamanda yönetimini üstlendiği, Türkiye genelinde 10 ayrı kentteki 11 ‘Forum’ alışveriş merkeziyle hizmet veren Multi Development Türkiye ve bölgede önemli yatırımlara imza atmış, zengin bir yerel birikime sahip Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin %50 ortaklığıyla hayata geçirilen ‘Forum Diyarbakır’ projesi hızla yükseliyor.


Multi Development Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci projesi Forum Diyarbakır’ın, farklı mimari yapısı, seçkin yerli-yabancı marka karması, sosyal ve kültürel etkinlikleri ve eğlence alanları ile kentin yeni çekim merkezi olması hedefleniyor. 2014 Aralık ayında kapılarını açacak olan Forum Diyarbakır 1.500 kişiye de iş imkânı yaratacak.


Yerli ve yabancı markalar Forum Diyarbakır’da buluşacak


Forum Diyarbakır, 53 bin metrekare kiralanabilir alan içerisinde; hipermarket, yapı market, sinema kompleksi, restoranlar, kafeler, yerli-yabancı markalar ile Diyarbakır ve çevre illere hizmet verecek.


Bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak Forum Diyarbakır, şehir halkıyla ilk kez buluşacak Cinemaximum, Media Markt, Koçtaş, Madame Coco, Yves Rocher, Korkmaz, Roberto Bravo, Simit Sarayı ve Kahve Dünyası’nın yanı sıra Deichmann, Kiğılı, Opmar, English Home, Toyzz Shop, Altınbaş ve Korkmaz gibi yerli ve yabancı 145 markaya ev sahipliği yapacak.  


İnşa ettiği 721.000 metrekarelik toplam kiralanabilir alanla Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de sektör lideri olan Multi Development Türkiye, hayata geçireceği yeni projelerle 2015 yılı sonunda Türkiye’nin 7 bölgesinde 16 Forum Alışveriş Merkezi’ne ulaşmayı hedefliyor.



Geri Dön