28 / 03 / 2024

Forum Kayseri, Burcu Esmersoy ve Bakan Taner Yıldız ile açıldı!

Forum Kayseri, Burcu Esmersoy ve Bakan Taner Yıldız ile açıldı!

  Multi Development Türkiyenin Union Investment işbirliğiyle Türkiyede hayata geçirdiği ikinci proje olan Forum Kayseri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızın da katıldığı muhteşem bir törenle açıldı.  



 

Forum Alışveriş Merkezleri ile Türkiyedeki alışveriş merkezi anlayışını değiştiren Multi Development Türkiyenin Union Investment işbirliğiyle Türkiyede hayata geçirdiği ikinci proje olan Forum Kayseri, 21 Aralık 2011 Çarşamba günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızın da katıldığı muhteşem bir törenle açıldı.

Televizyonların sevilen ismi Burcu Esmersoyun sunuculuğunu üstlendiği açılış töreninde, Kayseri için özel olarak hazırlanan film gösterimi, ney dinletisi ve semazen gösterileriyle açılış renkli anlara sahne oldu.

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi 200den fazla markası ile Kayserililerin buluşma noktası olacak.

Multi Development Türkiyenin Union Investment ile birlikte geliştirdiği 2. proje olan Forum Kayseri 21 Aralıkta düzenlenen törenle kapılarını açtı. İnşasına 2008 yılında başlanan ve 1200 günde tamamlanan Forum Kayseri projesi tüm Kayserililer tarafından heyecanla bekleniyordu. Proje 250 milyon Euroluk yatırım değeri, 150.000 metrekare inşaat alanı, 65.000 metrekare kiralanabilir alan, 2.000 araç kapasiteli otoparkı ve 200den fazla markası ile Kayserililer ile buluştu.

Heyecanla beklenen projeye, muhteşem açılış töreni

Sunuculuğunu Burcu Esmersoyun yaptığı açılış töreni Kayseri için özel hazırlanmış film ile başladı. Kayserinin Türkiye için önemini etkileyici bir dille anlatan filme kimi zaman eşlik eden neyzenler, semazenler ve bağlama üstadları, seyircilere adeta görsel bir şov yaşattı.

Multi Development Türkiye CEOsu Hulusi Belgü ve Union Investment Varlık Yönetimi ve Alışveriş Merkezlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lars Richterin konuşmaları ile devam eden tören sonunda açılış için kurdela kesmek yerine farklı bir uygulama gerçekeşti. Bir Türkiye haritası üzerine her biri Türkiyedeki Forum Alışveriş Merkezlerini temsil eden çarklar konuşmacılar tarafında yerleştirildi. Forum Kayseriyi temsil eden en son çarkın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından harita üzerine yerleştirilmesi ile tüm çarklar dönmeye başladı ve Forum Kayserinin kapıları açıldı.

Kayserililerin yeni buluşma adresi Forum Kayseri

Forum Kayseri açılış töreninde konuşan Multi Development Türkiye CEOsu Hulusi Belgü, Forum Kayseride Migros, Koçtaş, Media Markt, Cinebonus, YKM, Boyner, C&A, LC Waikiki, FLO, Koton, Marks&Spencer gibi birçok ünlü markanın yanı sıra Media Markt, Deriden, Timberland, Starbucks, Bodyshop, Bilstore, C&A, Beymen Club, Home Store, Swarovski gibi en beğenilen birçok markayı da ilk kez Kayserililer ile buluşturacaklarını belirtti. Belgü Forum Kayseri 200den fazla mağazası, 26  kafe ve restoranı ile ev sahipliği yapacağı renkli etkinlikleri ile Kayserilileri için yeni bir buluşma noktası olacak dedi.

Union Investment Varlık Yönetimi ve Alışveriş Merkezlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lars Richter ise Multi Development Türkiye ile Türkiyede 2. projelerini hayata geçirdiklerini söyleyerek Forum Kayserinin hem iş ortakları hem de kendileri için çok önemli bir proje olduğunun altını çizdi. Forum Kayseri yatırımının kendileri için önemine değinen Lars Richter, Multi Development Türkiye ile Kayserlilere böyle özel bir proje sunmanın mululuğunu yaşıyoruz dedi.

Forum Kayseri Kayserililerin eseri

Forum Kayseri projesinin başından itibaren Kayseri ve Kayserililer ile bir bağ kurduklarını söyleyen Hulusi Belgü; Proje ilk aşamasından itibaren Kayserililerin istekleri ve tercihleri ile şekillendirildi. Proje aşamasında 3 alternatif konsept geliştirdik. Geliştirilen konseptler Kayserililerin beğenisine sunularak en çok oyu alan proje hayata geçirildi.

Forum Kayseri projemizin her aşamasını Kayserililer ile birlikte hazırlamayı tercih ettiğimiz gibi Kayserililerin onayına sunulan konseptleri de yine kendilerinin anlatmasını istedik. Bu fikir reklam kampanyamızı da şekillendirdi: Öncelikle Facebook üzerinden Forum Kayseri Reklam Yıldızlarını Arıyor yarışmasını başlattık. Forum Kayseri reklam yıldızı olmak üzere başvuru yapan kişilerle deneme çekimleri gerçekleştirildi. Ardından çekilen fotoğraflar için Kayseri Facebook sayfası üzerinden halk oylaması yapıldı ve en fazla oy alan 11 Kayserili Forum Kayserinin reklam yıldızı oldu. Bu şekilde Forum Kayserinin reklam yıldızlarını, halkın arasından, Kayserililerden seçmiş olduk.  Reklam yıldızlarımız çekimler için İstanbula getirildi. İstanbuldaki çekimlerde hem keyifli bir projeye imza atıldı hem de katılımcılar İstanbulu farklı bir deneyimle yaşama fırsatı yakaladı. Her şeyi Kayserililerin tercih ve beklentilerine göre organize etmeye çalışıyoruz. dedi.

Reklam kampanyasının detaylarını anlatan Hulusi Belgü; Kayserililer ile birlikte hazırladıkları reklam kampanyasında Forum Kayserinin ziyaretçilerine sunduklarını yine Kayserililerin anlattığını söyledi. Belgü sözlerine şu şekilde devam etti: Örneğin reklam kampanyamızda Kayserili kolayını bulur dedik. Çünkü Kayserilinin ihtiyacı olan her şey, Forum Kayseride bir arada ve yanı başındadır, kolayca ulaşır. Kayserili beklemez dedik. Çünkü dünyaca ünlü markaların tüm koleksiyonlarına dünyayla aynı anda Forum Kayseride ulaşabilme şansına sahiptir. Kayserili yaşamasını bilir dedik. Forum Kayseri de Kayserililere yıl boyunca devam eden konserler, en yeni filmler ve özel etkinliklerle dopdolu zaman geçirecekleri bir atmosfer sunar. İşte bu şekilde reklam kampanyamız ile Forum Kayserinin mağazaları, cafe ve restoranları, sineması, eğlence alanları ve düzenleyeceği etkinliklerle Kayserililerin keyif alarak yaşayacakları bir ortam sunacağını anlattık.

Forum Kayseri Mimari özellikleriyle de Kayseri ile uyum içinde

Diğer Forum alışveriş merkezlerinde olduğu gibi Forum Kayseri de şehrin mimari kimliğini yansıtan özellikler taşıyor. Forum Kayseri, Kayserinin geleneksel yapısını modern mimari ile buluşturuyor. Tüm mimari tasarımlarının Multi Corporationın iş ortaklarından T&T Design tarafından yapıldığı Alışveriş Merkezinin, ana cephelerinde ve iç mekanlarında yerel Kayseri taşları kullanılırken, yine yerel mimariye özgü kemer ve kubbeler ile modern mağazaları geleneksel çarşı temasından bir araya getiren Doors Mall olarak isimlendirilen koridorlar da Alışveriş Merkezinin mimari yapısını zenginleştiriyor.

 


Geri Dön