25 / 04 / 2024

Foscarini, Succesfull Living ürünleri Haaz'da görücüye çıkıyor!

Foscarini, Succesfull Living ürünleri Haaz'da görücüye çıkıyor!

Haaz, İtalya'nın ünlü mobilya markalarından Moroso ve aydınlatma markası Foscarini'nin Diesel için özel yarattığı 2012 yeni koleksiyonuyla örnek evlerde ve tasarımı bir arada sunuyor





Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma ve tasarım objeleri, dünyanın dört bir yanından gelen, bir benzeri daha bulunmayan özel parçaları, farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserleri ve yeni koleksiyonlarıyla Haaz, dünyaca ünlü markaların yeni koleksiyonlarını tasarım severlerin beğenisine sunuyor. Özellikle mimari projelerin tercihi olan markalar, yeni koleksiyonlarıyla da büyük ilgi görüyor.


Dünyanın ünlü İtalyan dekorasyon markalarmdan Moroso ve İtalyan aydınlatma markalarından biri olan Foscarini'nin, modanın öncülerinden Diesel için tasarladığı 'Succesfull Living' ürünlerinin 2012 koleksiyonu Haaz'da görücüye çıkıyor. 



Birbirinden renkli ve yaratıcı 'Moroso for Diesel' tasarımları, rahatlığın özgürlükle, modernliğin kaliteyle birleştiği bir koleksiyon sunuyor. Saf, duru çizgiler ve materyaller taşıyan koleksiyonda kanepe, koltuk, iskemle ve masalarla beraber yataklar da yer alıyor. 'Foscarini for Diesel' koleksiyonunun tüm ürünleri, Diesel çizgisi ve ruhuna uyan ayrı bir hikâye taşıyor ve her bir ürünü ironik, kural taramayan veya kışkırtıcı bir tarzla hayat buluyor. 




Real Estate



Geri Dön