26 / 04 / 2024

Four Winds projesi sağlıklı yaşam konseptiyle dikkat çekiyor!

 Four Winds projesi sağlıklı yaşam konseptiyle dikkat çekiyor!

Taş Yapı’nın Bağdat Caddesi’nde hayata geçirdiği Four Winds ‘sağlıklı yaşam’ konseptiyle dikkat çekiyor.Müftüoğlu’nun danışmanlığıyla şekillenen Four Winds’te musluktan alkali su, duştan C vitamini akıyor.



Taş Yapı’nın Bağdat Caddesi’nde hayata geçirdiği Four Winds ‘sağlıklı yaşam’ konseptiyle dikkat çekiyor.Müftüoğlu’nun danışmanlığıyla şekillenen Four Winds’te musluktan alkali su, duştan C vitamini akıyor.Taşyapı’nın Bağdat Caddesi’nin paralelinde inşa ettiği 4 kuleden oluşan Four Winds projesi, ‘sağlıklı yaşam’ formülleriyle tanınan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun ‘Stay Well’ konseptiyle birleşti. Projeyi hayata geçirirken Osman Müftüoğlu’ndan danışmanlık aldıklarını anlatan Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Son 1 yıldır Osman Müftüoğlu’ndan ‘iyi yaşam’ için bir projede neler olması gerektiğine dair danışmanlık alıyoruz. Yani Müftüoğlu bizim sadece reklam yüzümüz değil. Biz projeyi onun yönlendirmeleri doğrultusunda şekillendirdik” dedi.     


Stay Well konsepti ile Osman Müftüoğlu ve ekibinin ilk kez bir residence projesinde kişiye özel sağlık hizmetlerinden, kişiye özel fitness eğitmenliğine kadar birçok hizmeti residence sakinlerine özel olarak sunduğunu anlatan Turanlı, projenin ‘fark yaratan’ özelliklerini şöyle sıraladı: 


AŞAĞIDA HEMŞİRE BEKLİYOR


"Daha sağlıklı ve zinde bir yaşam sağlayan su filtreleme ayrıcalığıyla alkali su musluğu ve sudaki kloru nötralize ederek, cildi gençleştiren C vitaminli duşlar her dairede bulunuyor. Kişiye özel fitness / pilates / yoga danışmanlığı, yine kişiye özel diyetisyen hizmetleri, Osman Müftüoğlu denetiminde her öğün için özel ve sağlıklı lezzetlerin yanı sıra   bir de tam zamanlı hemşire bulunuyor. 


ARTIK YAP-SAT'ÇIYIZ


Four Winds projesini sektörün aksine ‘sat-yap’ değil, ‘yap-sat’ stratejisiyle hayata geçirdiklerine dikkat çeken Turanlı, “Bir sonraki projemiz de Eylül 2015’te satışa sunacağımız, Altunize’de, 220 konutluk az katlı bir proje olacak. Ayrıca Şişli’de bir otel ve Seyrantepe’de bir karma bir projemiz olacak" dedi.    


FİYATLAR 700 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR


Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan danışmanlık hizmeti alan Four Winds, 44 dönu¨m arazi u¨zerine hayata geçirilmiş. Emrullah Turanlı, yüzde 7'si bina, yüzde 93'ü yeşil alandan oluşan Four Winds’in, 4 blokta, toplam 500 daireden oluştuğunu söyledi. Projenin Tarihi yarım adadan Prens Adaları’na  uzanan geniş bir deniz manzarasına sahip olduğunu hatırlatan Turanlı, 117 ile 350 metrekare arasında değişen projede fiyatların ise 700 bin ile 2 milyon 900 bin dolar arasında değiştiğini belirtti. Turanlı 2 aydır satışta olan kendilerine ait 180 dairenin 28'ini sattıklarını sözlerineekledi.



Akşam



Telefon: 0216 385 43 59

Web adresi: www.tasyapi.com


Geri Dön